Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Po odchodu paní doktorky Teplé jsme si zvykali na paní doktorku Šimánkovou.Teď bychom ji neměnili s nikým,doktorku Šimánkovou moje děti milují,je odborník a úžasný človíček.
Nejlepší paní doktorka:))
výborná Mudr.
Výborná
Jsem s paní doktorkou naprosto spokojená. Malá je vždycky v pohodě a nikdy od tam nechce odcházet.
;o)
Naše paní doktorka Teplá je nejlepší doktorka co znám kdybych měla takovou obvodní tak bych skákala radostí Hublíková
S dcerou navštěvujeme paní doktorku již 11.rokem! V životě jsem lepšího pediatra, ani jen z odposlechu, nezažila! Naprosto úžasná - kouzelná k dětem, ale hlavně chytrá a výborný dětský praktik! Jak už přede mnou několik rodičů psalo, vzhledem k tomu, že jsem z lékařské rodiny, obzvláště oceňuji, že kvůli každému "zakašlání" nepředepisuje ihned antibiotika. Dcera měla díky paní doktorce do 11. roku života antibiotika snad pouze dvakrát, a to byly skutečně neoddiskutovatelné případy. Naprosto mohu doporučit a paní doktorce jen poděkovat!
iva
vynikající paní doktorka, milá, laskavá, chytrá, dětmi oblíbená. Sleduje nové směry, přitom má bohaté zkušenosti. Nevnucuje hned antibiotika, používá zdravý rozum.
mirka d.
bezva paní doktorka, mám u ní dvě děti a jsem max spokojená
Upravit nebo spravovat profilPediatři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Pediatři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně