Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Michaela P.
Paní doktorka je vyjikající chodím k ní přes 9 let a jsem s ní maximálně spokojená. Je to profesionálka na svém místě, každý problém se snažila co nejrychleji vyřešit k obojí spokojenosti. Děkuji a všem doporučuji
Výborná,profesionální lékařka!!!Vždy ochotná,pečlivá,vše srozumitelně vysvětlí,poradí!
Tak nevím,jestli opakovat všechna slova chvály na paní doktorku.Jen můžu potvrdit,že taková skutečně je,což by člověk někdy pohledal. Opravdu výborná,příjemná,člověk na svém místě.Škoda,že nejsem těhotná stále,abych si návštěvy mohla užívat každý měsíc:-).I touto cestou díky za péči,paní doktorko:-).
Paní doktorka je velký profesionál. působí klidným a přátelským dojmem. Nikdy by mě nenapadlo, že budu na G chodit ráda:o) Snaži se vycházel vstříc, jak nejvíc to jde. Má krásnou ordinaci, vybavenou, jako jiný soukr. gyn. nemá. Nemusíte na ultrazvuky chodit jinam. Prošla se mnou dvě těhotenství a měla jsem v ní naprostou jistotu.
Sestřička Alenka je poklad největší. Slunko, které se rozzáří, hned jak otevře dveře a smích se nese po chodbách... no řekněte, znáte lepší sestru? Já tedy ne:o)
Jitka Makovcová
Paní doktorka Kupková je opravdu vynikající- jako lékařka i člověk.Nesetkala jsem se s milejším a profesionálnějším lékařem.Velice mi pomohla během těhotenství,troufám si říct,že bez ní bych to nezvládla.Všem ji mohu jen doporučit.Tímto ji zdravím a děkuji za její péči.
Križanova Martina
Super super doporučuji všem paní doktorku i bezva sestřičku
Pani doktorka Kupkova ,je velmi prijemny clovek , k pacientkam se chova velice prijemne a vzdy dobre poradi .Pokud hledate gynekologa muzu jen doporucit .
Paní doktorka se pacientkám věnuje s plným nasazením. S její péčí jsem naprosto spokojena.
Klepáčková Olga
Tuto paní doktorku mohu všem jen doporučit. Její vždy vstřícný, trpělivý, jemný přístup spolu se skutečně profesionálními kvalitami jsem ocenila zejména ve svém rizikovém těhotenství, kterým nás paní doktorka výborně provedla, takže i přes komplikace si nemohu na nic stěžovat a doufám, že tady u nás bude paní doktorka působit ještě dlouho. Je opravdu odborníkem na svém místě, jakého bychom přáli všem.