Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Nedoporučuji - chaos a arogance. Paní doktorka Barová by si měla uvědomit, že titul MUDr. před jménem ji neopravňuje k tak arogantnímu chování, které předvádí. Po 5 minutách v ordinaci jsem neměl / la chuť pokračovat v konverzaci ohledně mých zdravotních obtíží. Krom toho paní doktorka naprosto vypustila kompletní fyzikální vyšetření jako součást preventivní prohlídky.
Věra
Paní doktorka s velmi lidským přístupem.Konečně jsem poznala zájem o pacienta a jelikož mije 50 let,vím,o čem píšu.Velmi ráda doporučuji a paní doktorce děkuji.
Martina O.
Pani Mudr. Barová mě jako lékařka velmi zklamala. Přišla jsem za ni se svým problémem, a místo řešení příčiny problémů mi dala jen tabletky. Takhle léčila všechny mé problémy - léky. Nikdy mě neposlala na žádné vyšetření (ani odběr krve), aby se zjistilo co mi je!! Asi si myslela, že jsem na jakékoli problémy příliš mladá. Ukázalo se, na preventivní prohlídce u úplně jiného lékaře, že mám nádor v hlavě. S problémem s kterým jsem k paní doktorce přišla již před dvěmi lety měl být jasnou indicií pro mou nemoc. Bohužel paní doktorka neměla zájem na jakémkoli hlubším řešení mého problému (doporučované lymfodrenáže v jejich ordinaci a léky vám nádor nevyléčí...). Za mě tedy velmi nepozorná lékařka, lhostejná ke svým pacientům… Nedoporučuji.
obyvatelka
Paní doktorka je úžasný člověk, Vstřícná, příjemná, vždy se zajímá o všechny stránky mého zdraví, snaží se maximálně pomoci. Cítím se u ní velice dobře a pohodlně.
Paní doktorka je velmi empatická, vždy pozorně naslouchá a pacientovi vyjde maximálně vstříc. Sestřičky jsou také velmi milé, usměvavé a ochotné. Mohu jen doporučit.
Velmi vřele doporučuji!!! Paní doktorka je jedna z nejmilejších osob, které jsem poznala. Velmi vstřícná, empatická. Samozřejmostí je shromáždění všech odborných vyšetření a odběrů, podle kterých pak jedná a dál s tím pracuje. Cítím se v její péči naprosto pod kontrolou, což u jejího předchůdce byla pouze sci-fi myšlenka. Děkuji!
velmi dobré zkušenosti
Jsem s touto lékařkou naprosto spokojená-doporučila jsem ji celé rodině a známým a spokojeni jsou všichni:-)Je milá,pečlivá,ochotná,dokáže povzbudit a hlavně pomoct,nesnaží se každou cenu léčit sama,ale posílá k dalším specialistům,opravdu si nemám na co stěžovat....možná jen na někdy dlouhou čekací dobu,ale raději příjemnou lékařku,která člověka vyslechne,než na pětiminutovky,kdy má člověk pocit,že ani neví na co dostal recept:-)
dobrá
Svobodová Miroslava, Opava 5
Děkuji touto cestou p.MUDr. Barová za obětavost a citlivý přístup, k mému nemocnému otci.
Velmi hodná amilá paní doktorka vnikající odbornice.
Ještě jednou Vám paní doktorko děkuji.
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Opavě
Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Opavě
Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Opavě