Rjazaňská státní Pavlovova lékařská univerzita, Rusko 2008
Výplně v záchovné stomatologii - ošetření frontálního úseku chrupu, 2012
Výplně v záchovné stomatologii - ošetření postranního úseku chrupu, 2012
Fixní protetika - preparace na různé druhy náhrad, 2013
Protetika na implantáty, 2013
Uznání zahraničního vysokoškolského vzdělání a kvalifikace v magisterském studijním oboru Stomatologie, Masarykova univerzita, Brno ČR, 2013
Rotační nástrojové systémy v endodoncii, 2014
Uznání odborné způsobilosti k výkonu zdravotnického povolání zubního lékaře na území České republiky, Ministerstvo zdravotnictví ČR, 2015
Člen ČSK 2015
Ergonomie a práce s mikroskopem, 2015
Dental summit 2015
Pražské dentální dny 2016
On-line odborné diskuze, webináře

Ostatní služby

T

Paní doktorka Stepanova je moc milá a hodná. Byli jsme u ní poprvé jako záskok na naší stálou paní doktorku a pouze na kontrolní prohlídce a vše proběhlo perfektně. Všechno důkladně vysvětlila.
Spokojenost

chodim pani zubarce a doporucuji ji ma doopravdy pani doktorka zlate ruce. dokaze hodne poradit jeji zakroky jsou bez bolestive nic neboli .ze ani pomalu nevite ze mate hotove zuby sestricka je velke zlaticko. dokaze hodne poradit. i kdyz ji zavolate tak vam poradi. doporucuji tuto stomatologickou stanici vsem jsou tam vsichni zubari prijemni i sestry preji hodne uspechu v novem roce .celemu kolektivu stomatologu. v jecne.1

B

Paní doktorka Stepanova je moc milá a hodná. Nyní jsem u ní byla poprvé na ošetření zubu a nic jsem necítila a vše mi důkladně vysvětlila. Sestřička je sluníčko. Vřele doporučuji.