Hledejte v názorech
Tereza Kupcová
Nejlesi pani doktorka, kterou navstevuji již 20 let i presto, ze jsem se odstěhovala do Ostravy
Robert
Tuhle doktorku nedoporučuji..Už nikdy víc..Měl jsem problém měl jsem zimnici ona mě léčila na tlak a nakonec mi zjistili že mám streptokoka..Když jsem jí řekl že léky na tlak mi nedělají dobře předepsala mi ještě 3 balení léku..Tahle doktorka je jedna velká katastrofa pro Havířov..Už nikdy víc..Proto jsem odešel..A ještě mi vadilo že tahle ordinace nemá bezbarierovej vstup..Hrůza..Jinak sestřička paráda,rychlá rozumná a dělá si svou práci jak má..
Když mě můj praktický a zároveň závodní lékař VYRAZIL A ODMÍTNUL OŠETŘIT,měl jsem problém se zaměstnavatelem tak paní doktorka se zachovala jako profík a vsala do své péče.Když jsem jiným lékařům zdělil že mám problém se zaměstnavatelem tak neberem....Tím to děkuji paní doktorce.
VYSOKÁ PROFESIONALITA
V mých 66 letech mohu hodnotit.Při různých peripetijních zdravotních problémech,řešených na různých místech u nás tak i v cizině,nesetkal jsem se u praktického lékaře s takovou úrovni.Ne pouze u paní doktorky,též tak i zdravotní sestry zde.Sehraný kolektiv,nenechá dlouho čekat žádného pacienta.
Dosud žádný praktický lékař u mne nepostupoval tak důkladně při vstupní prohlídce,jako MUDr.Tenčíková.Probírala se v přinesených zprávách,vyptávala se na podrobnosti a nakonec u mne přístroji,hmatem,pozorováním zjišťovala můj skutečný stav a funkčnost jednotlivých orgánů.
Oběma ženám se patří poděkovat a vzdát jim hold.
Milan Riegl
Monika K.
Pečlivá a příjemná paní doktorka. :)) Sestřička rovněž milá. :) Většinou čekám jen pár minut a to je pro mě velké plus .
Vojtěch Klimša
U paní doktorky jsem ve zdravotní péči od dubna 1978. Oceňuju její profesionalitu, lidský přístup a trpělivost. Vždy jsem u ní našel pomoc, pochopení a radu. Takto si představuji práci praktického lékaře. Tímto ji děkuji za dosavadní péči.
Lékařka naší rodiny a nemůžu si stěžovat. Po několik generací panuje spokojenost.
Paní doktorka je dost dobrá lékařka prostřídala jsem mnoho lékařů,ale nikde jsem se nesetkala s takovou ochotou a vstřícností jako u ní:)
Paní doktorka je profesionálka a příjemná žena.Vděčím ji za mnohé.K
u paní doktorky jsem byla poprve kdyz jsem mlela problem,sestricka se zepta v cekarne kde jsou lide co potrebujete coz se mi nelibi,nechce se mi rikat s jakym problemem jdu k lekari,mesic jsem mela prujmy sestra mi rekla ze mam jit k psychologovi,podruhe jsem tam sla kdyz jsem mela anginu opet jsem se k lekarce nedostala nebot m sestra rekla ze si mam neco koupit v lekarne,s tretim problememjsemtam sla a nevedela co to je zaplatila jsem 3O kč a vyhledala jineho odborneho lekaře,jednoho dne se mi udelala spatne osetrili me v jinem měste udelali veskere odbery vysterni čehož jsem se u pani doktorky nedočkala,doporučili že měma pani dotorky dovyšetrit a udelat odbery a kdyz jsem tam sla tak nic neudelala,chodim trapim se,je mi spatne,mam problemy,ale k takovemu lekari raději už nejdu,stejně nic neuděla,akorat jsem si všimla že je na pacinty "hnusna"kričí,nevi co ma delat,diva se pořad co jsem tam byla do jedne knížky a hleda tam odbornosti.
Upravit nebo spravovat profil- Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Havířově
- Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Havířově
- Praktičtí lékaři s Všeobecná zdravotní pojišťovna v Havířově