Zobrazit ostatní profily neurologů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily neurologů v okolíCeník
TK
Přečte si lékařské zprávy s jiných oddělení napíše lékařskou zprávu s tím že další kontrola není nutná.. Přitom vím že neurologa potřebuji při své diagnóze..
karelimhotep
Myslim že je to případ od případu,nikdo nema diplom na universální odhad.Ja sem se skoro rok trapil sbolestma celeho těla,nastoupily i závratě,pani doktorka mě vyšetřila a odeslala na EMG a vyslek sedostavil,masivni tetanie.Intenzivní léčbou mne behem dvou tydnu postavila na nohy.Dekuju moc ,citim se znovu ve formě jako kdysi. Trač K.
Přišla jsem k lékaři s bolestí kloubů , svalů, nemožnosti hýbat prsty a bolestí hlavy. Mám boreliozu, myslela jsem si, že mi na neurologii pomůžou jelikož mám zasaženou nervovou soustavu... Byl to velký omyl, hned u první návštěvy mi bylo řečeno, že všechna ta bolest je jenom v mé hlavě, že si to moc beru... Udělala mi testy na boreliozu Elisu i WB a pozitivní IGM na Borelie a igg hraniční, tudíž akutní fáze LB. Řekla mi , že to není možné a poslala mě gynekologii ... Za mě nevzdělaný a neprofesionální jednání se žádnou snahou se sebevzdělávat.. Takový lékaři by u nás neměli vůbec ordinovat... Jenom píšou diagnozy pro pojišťovny... Obrátila jsem se na lékařskou komoru...
Petra
K paní doktorce jsem přišla, jelikož trpím na migrény. Zeptala se mě zdá dost piju a beru hořčík. To bylo vše. Za mě tedy velmi neprofesionální přístup. Nedoporučuji.
Jarka
Paní doktorka skoro 2 roky léčila mou dceru na epilepsii a chovala se při tom nemožně. Nakonec jsme až u specialisty zjistili ,že ty léky neměly být nikdy indikovány.Tak takhle přátelé pracují ti,kteří se zavázali,že budou pomáhat lidem.A potom věřte lékařům.Prožili jsme peklo a nikomu to nepřeji.Nemůžu to takhle nechat i kdybych chtěla.Jen si na to vzpomenu a vaří se mi krev.Jak se chovala atd,V žádném případě nemůžu doporučit.
Petra.V
Paní doktorka během několika leté léčby mé maminky na neurogení tetanii, bohužel nerozpoznala roztroušenou sklerózu. Během léčby, za celou dobu maminku neposlala na žádná vyšetření včetně magnetické rezonance i když to během vyšetření zmínila. Takže mamince diagnostikovaly toto onemocnění až ve Fifejdské nemocnici, když již bylo velice pozdě. Maminka je na vozíčku a děkujeme paní doktorce za vyšetření která neprovedla, jelikož je asi platí ze svého. Tuto lékařku nedoporučuji!!!
rt
Já si na paní doktorku nemohu stěžovat, snažila se mi pomoci. A sestřička je moc fajn.
Jana
První dojem - chladná,nepřístupná.Ale během času jsem zjistila,že je velice milá,vstřícná a odborník ve svém oboru.Závěr - nedejte jako já na první dojem.100 lidí = 100 chutí.Díky za léčbu a vstřícnost!
Vynikající lékařka , hodně mi pomohla.
Chodil jsem k doktorce s problémy s páteří.Byla vždy ochotná dát léky a injekci.Popisoval jsem ji své problémy,tak mi říkala,ať si vemu hořčík.Poslala mě na vyšetření EMG.To jsem tam chodil 4 měsíce.Změnil jsem neuroložku a mi podle popsání potíží říkala-vyšetřila mě za 5 minut,že jestli jsem neměl klíště a ať si nechám vzít krev na borelliozu.Tu mi zjistlili.Tak jsem se zbytečně trápil 4 měsíce.
Upravit nebo spravovat profilNeurologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Neurologové s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě
Neurologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Ostravě