Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
ordinacní hodiny
pondělí 7.30 - 12.00 13.00 - 15.00 pro zvané
úterý 13.00 - 17.00
středa 7.30 - 11.00 12.00 - 14.00 poradna pro kojence
čtvrtek 9.00 - 12.00 13.00 - 15.00 poradna pro kojence
pátek 7.30 - 11.00
gtx
Spolu se sestrou tvoří vynikající dvojici! Vždycky říkám, že když se mi odtěhují do Honolulu, tak za nimi budu jezdit tam. Mají totiž více než nádherný vztah k dětem. Velmi si jich vážím a cením si je. Jsou odbornice a vždy rády pomohou a poradí.
Michaela
nejleší doktorka
Jana Veselská
Já jsem velmi spokojená. Paní doktorka i sestřička jsou vemi milé a péče mi přišla profesionální. Nemám co dodat, 5 hvězdiček.
Drápalová Veronika
Pokud doktorka nepozná afty od angíny, nemá ve své profesi co dělat! Kvůli ní dcera zbytečně brala atb,které ji ještě rozdráždili sliznici a dospělo to do takového stádia, že teď ležíme na infekčním na kapačkách s nepředstavitelnými bolestmi v pusince. Ani ji pořádně neprohlédla. Jediné co umí je napsat prášek na bolest.
Kirke
Paní doktorka i sestřička jsou velmi milé, ale co se týká jejich profesionality, tak také si myslím, že za moc nestojí. Opravdu spíš patří k těm praktickým lékařům, kteří už jsou ze školy dávno a ničemu už nerozumí, každá nemoc je buď angína nebo chřipka, k odborníkům moc neposílá, myslí si, že to zvládne sama, ale bohužel. Co se týká čekací doby, tak o tom ani nemluvím, nechápu, co tam s těmi pacienty tak dlouho dělá, protože já jsem tam vždy byla maximálně 10 minut a byla to vždy chřipka nebo angína, i když to bylo kolikrát něco jiného, po čem mě rodiče museli odvézt do nemocnice, kde jsem pak ležela měsíc.....
dobrá lékařka
dlouho čekani na posled čekaly jesme hodinu
moc čekame
U paní doktorky jsme krátce.narodila se nám holčička a podle doporučení jsme se prihlásili k ní.po porodu nás několikrát navštívila ona i sestřička aby nám pomohly s kojením.je velice ochotná,hodná,starostlivá.jediné mínus je dlouhé čekáni v čekárně plné miminek ale to jen potvrzuje jak dobrá doktorka je.
K paní doktorce jsme chodili, již před více než dvaceti lety se svými dětmi, vždy byla ochotná a pomohla i po pracovní době, kdy jsme u ní v případě nutnosti zazvonili v jejím bytě. Dnes k ní chodí mé dospělé děti s vnoučaty a opět jsou s jejím přístupem i profesionalitou spokojeni. JEN VÍCE TAKTO ERUDOVANÝCH A PŘÍJEMNÝCH LIDIČEK NEJEN MEZI LÉKAŘI. Abych nezapoměl na sestřičku rovněž SUPER. Kirschbaumovi
3 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den, dcera 4 roky cca měsíc bílé tečky, nitky na krčních mandlich . Jeden den měla 39 horečky , druhy den bez teplot, pouze se ji objevují neustále ty bílé tečky . Střídavě i během dne . Ráno lepsi večer poseté mandle. Do toho poslední tři dny afty v krku . Na bolest v krku si nestěžuje, teploty nemá, nekoukat ji do krku nic na ni není . Prosím o radu co to je co s tím . Děkuji.
Dobrý den, poraďte se s vaší dětskou lékařkou. To, co popisuje, by měl zhodnotit lékař. nemusí to již být nic, ale může to být přechozená angína nebo infekční mononukleóza.
S pozdravem
MUDr.Menčíková
Dobrý den, u ročního dítěte nám byla na neurologi diagnostikována lehká hypotonie centrálního typu. Lékař nám ale o tomto nic neřekl, pouze to zapsal do zprávy. Měli bychom podstoupit s dítětem nějaké vyšetření?
Praktický lékař,u kterého máte dítě registrované, by vás mohl odeslat k ještě rehabilitačnímu lékaři.
Pediatři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Pediatři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně