Ord. praktického lékaře pro dospělé
Mírová 2700/8, Ústí nad Labem

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

K paní doktorce mám absolutní důvěru,milá a usměvavá co zná perfektně vše o svých pacientech.Nikdy bych neměnila a hodnotila bych VÝBORNÁ

a tři roky roky máme opět za sebou s paní doktorkou, stále super usměvavá milá dáma, opět kladně hodnotím , mám jí moc ráda.

Velmi dobrá, pečlivá a svědomitá s vlídným vztahem k pacientům.

nejlepší pani doktorka jakou znám,děkuji Vám,že tu pro nás jste p.M.Damaschke

Jsem velmi spokojen

Paní lékařka je opravdu velmi dobrá. Ať beru přístup k pacientům či odbornost. Nic nezanedbává a má přehled. Doporučuji.
Němec

Paní doktorku si nemohu vynachválit. Už jsem u ní několik let a nemohu si stěžovat. Profesionální přístup, velice příjemná, přesné diagózy, vždy ochotně vyslechne, vysvětlí, poradí. Mohu jen doporučit.

Lékařka,která je výjimečná svou vstříctností k pacientům,zachovává si lékařský odstup,což ji pouze šlechtí.Nicméně z lékařského hlediska jsem za léta její lékařské praxe nezaznamenala jediný případ,kdyby něco podcenila,ba naopak,díky spolupráci s touto lékařkou,jsem nemocem dokázala předejít,Děkuji Bundova

B

Velice profesionální přístup, vždy milá - bez ohledu na hromadu pacientů. Nezažila jsem, že by ona nebo sestřička byly nepřívětivé.

Vstřícná,umí naslouchat a pomůže,kde může