Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Dominika Brhelova
nejlepší paní doktorka sem sni spokojena chodila sem k ní od doby kdy začala pracovat v Hodoníně takže od malička :) a v čil k ni chodí aj má dcera a jsme spokojené :)
Jirka
Zdravím všechny -potřebné-..Nemohu si pomoci,ale pí DR Hlásenské musím DÁT- 1!. Dle dcery, 7 let, nejlepší známka a mohu zodpovědně říci, že PRÁVEM!!! Po přistěhování /malá 0,5 roku/, jsme chodili pouze k této doktorce,- a přes všechno papírování-naše, pomoc při řešení zdraví naší malé, přístupu a pomoci se vším, s minimálními platbami-JEN TO NUTNÉ, -OPRAVDU NEJLEPŠÍ - dobře - MEZI NEJLEPŠÍMI !!! zdraví Jirka
novakovalenka90
Osobně jsem k ní jako dítě chodila a měla jsem z ní velice dobrý pocit. V prosinci se Nám narodí holčička a příjemně mne přivítala. Ráda s mojí dcerou budu chodit zrovna k paní Hlásenské. Jen doporučuji
Super doktorka, dcera ji má ráda a vždy nám pomohla když jsme potřebovali.
Paní doktorka je skvělá - nám pomohla se vymanit z koloběhu antibiotik. Dnes má dcera max. 1x ATB do roka. její přístup je profesionální, děti ji mají moc rády.
S paní doktorkou jsem velmi spokojená, je velmi pečlivá a ochotná
Paní dr je milá, pozorná, hodná.
MK
Paní doktorka Hlásenská je dle mého názoru profesionál, který má rozum i srdce na správném místě......nám paní doktorka vychází vždy vstříc a jsem s ní velmi spokojená. Někdy mám pocit, že pro nás dělá víc než by musela. Syn ji má velice rád a vůbec se jí nebojí.
Dvořáčkovi
Mám 3 děti a ty pani doktorku přímo zbožňují. Nejstarší syn , když mu bylo 19 let a musel se přehlásit již k jinému lékaři, tak to nesl velmi špatně.
Pani doktorka je profesionál na svém místě. Nechápu ty negativní reakce rodičů, zřejmě tady hraje velkou roli typická česká povaha - závist. V Čechách se úspěch prostě neodpouští.
m
My jsme s pani doktorkou velmi spokojeni a ze druzi davaji negativni komentare tak to ma asi kazdy doktor nikdo neni dokonali .....