Pacienti se zdravotním pojištěním a soukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily zubařů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Zubní vyšetření
Záchovná stomatologie
Jak fungují ceny?
D.P.
Jsem šťastná, že jsem konečně našla výborného zubaře! Musím říct, že na tak úžasný přístup nejsem zvyklá. Dr. Živković je opravdu profesionální, milý, pečlivý a trpělivý - vše vysvětlí tak dokonale, že se ničeho nemusíte bát. Každé ošetření bylo vždy naprosto bezbolestné (čištění kanálků, trhání). Pan doktor mě přesvědčil o tom, že i na stomatologii se můžete těšit. Má také vzácný dar pomáhat pacientovi i vlídným slovem. Jednoznačně doporučuji!
Naj
Pan doktor Živkovic je naprosto úžasný stomatolog. Profesionálni přístup, flexibilní, empaticky, milý, usměvavý pan doktor. Vše vysvětleno a hlavně bezbolestný přístup.
Můj strach ze zubařů téměř zmizel. Mohu vřele doporučit. U něj se nemusí nikdo bát.
FoxyFox
Pan doktor je profesionál a velice empatický člověk. Jsem velmi ráda že právě k němu do ordinace chodím. Vysvětluje, komunikuje, soucití s pacientem, což pro mě jako pro strašpytle je dost důležité. Odvedená práce je kvalitní takže za mě top a vřele doporučuji
A.S.
Great dentist, English speaking, explains everything while working, always tries to find earliest possible appontment.... complicated tooth extraction done perfectly! highly recommended
Andela
Pan doktor Živković je profesionalni a velice příjemný.Pri ošetřeni pracuje pečlivě a vysvětloval každý krok.Doporučuji ho!
MS
Profesionální a milý přístup, pan doktor dbá na opravdu každý detail. Zubík po ošetření vypadá perfektně, není vůbec vidět že je tam plomba! Všechno bylo bezbolestné a pan doktor vysvětlovat každý krok. Ordinace je taky super, v centru města. Můžu jen doporučit!
M.M.
Pan doktor Zivkovic je opravdu profesionalni a k tomu i velice prijemny a lidsky. Pri osetreni pracuje peclive, kazdy krok vysvetluje a snazi se pacientovi vyhovet. Osetreni bylo bezbolestne. Vrele ho doporucuji.
Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Zubaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně