Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Dagmar H.
Paní doktorka Vitoušková je vynikající lékařka. Plně souhlasím s předchozími hodnoceními, nejlepší doktorka jakou jsem kdy potkala. Vřele doporučuji!
Veronika
Skvělá doktorka s lidským příštupem. Lepší doktorku jsem zatím nepotkala v žádné jiné oblasti zdravotnictví. Citlivá, empatická, pokud si postěžujete i na jiný problém,který nesouvisí s gynekologií, tak ho s Vámi probere. Stejně musím pochválit sestřičky na klinice Reprofit, jsou usměvavé a velmi ochotné. Tuto kliniku a hlavně paní doktorku velmi ráda doporučuji.
Izabela
Jsem maximálně spokojená, perfektní péče, v těhotenství se o mě a miminko výborně. Opravdu všem doporučuji.
Jana P.
K paní doktorce jsem přešla na doporučení a nemohu si ji vynachválit.Pokaždé je velmi vstřícná a ochotná řešit jakkýkoliv problém.Vše umí perfektně vysvětlit a vyšetření od ní je absolutně bezbolestné.Určitě doporučuji!!!
Peťa
Vynikající lékařka. Odbornice s citlivým a pozitivním přístupem. Mohu ji komukoliv z celého srdce doporučit!
Upravit nebo spravovat profilGynekologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Gynekologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně
Gynekologové s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Brně