Sam. ordinace PL - gynekologa
Lidmily Malé 656, Pardubice

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

Umístění: Sam. ordinace PL - gynekologa Jiný

Jsem u paní doktorky řadu let a nemohu si ji vynachválit Je profesionálka a je vidět, že ji její obor baví. Má úžasný přístup. Vždy dělá víc, než maximum. Paní doktorce patří po právu velké díky. Paní sestřičce nevyjímaje. Rovněž úžasná žena se skvělým přístupem a pochopením, která vždy ochotně a ráda pomůže Děkuji Vám

R
Umístění: Sam. ordinace PL - gynekologa Jiný

Sestra i paní doktorka jsou výborné, se sestrou je vždy radost pokecat a paní doktorka vše vysvětlí, probere, odpoví, nikdy jsem nešla domů špatně naladěná.Vše jde velmi rychle, nikde žádné zbytečné prodlevy a oceňuji empatický a profesionální přístup.Jinam bych nešla, mohu jen doporučit !!!

Chodím k paní doktorce teprve druhý rok, ale lepší sestru a doktorku jsem nikde neviděl a to jsem (bohužel) gynekologů vystřídala, pže buď zemřel, odstěhoval se nebo zase já se odstěhovala. Já osobně mohu obě dámy doprovodit, sestřička má přátelský až rodinný přístup a stejně k paní doktorka. Za mě tedy pět hvězdiček naprosto doporučuji.

Chodím tam asi 8 let a jsem naprosto spokojená. Že se tam s Vámi nepářou, jak s děckama je jasný, když mají věčně narváno a chtějí, aby to odsýpalo. Na prevenci jsem nikdy v čekárně nečekala déle jak čtvrt hodiny, většinou ale jdu rovnou, podle objednání. Uvnitř je to na 5 minut, což je super. Sestra je sice ráznější povahy, ale nikdy na mě nebyla protivná, když se na ní usmějete, usměje se taky. Paní doktorka je velice příjemná, vždy se mnou vše probrala, co jsem potřebovala.

Přestože si člověk v tomto ohledu moc vybírat nemůže, tak tahle ordinace stojí za starou bačkoru. Sestra je hulvát, jak se patří, absolutně kašle na organizaci, takže objednávat se je pouze nutnost. Jako objednaní na určitou hodinu stejně strávíte v čekárně hodinu (i dvě). Regulační poplatek Vám vesele naúčtuje kdykoliv se namane, i přesto, že na dveřích mají vylepeno, že za danou věc se poplatek neplatí. Proti paní doktorce nic nemám, snad jen to, že je jen její vina, že má stále tak otřesnou sestru...

K paní doktorce chodím řadu let, nikdy jsem se nesetkala s neochotou nebo nevlídným zacházením jak ze strany lékařky, tak ze strany sestry. Jsem ráda, že paní Jana Kr. a jí podobné (na rozdíl od nás rektoskopek - víme, co to znamená, vážená paní Jano Kr.) od paní doktorky odešly, protože ani paní doktorka ani sestra si nezaslouží podobnou kritiku, pouze úctu.

Po dlouhé době jsem nakoukla a koukám,vše při starém.Paní dr. ještě sestru nevykopla.I proto se s radostí pochlubím,že konečně chodím jinam a nestačím zírat,jak se tam úžasně chovají.Ta kladná hodnocení píše nejspíš sestra sama a pokud ne,tak si to tam vy rektoskopky,co to píšete(víte-li,co to znamená) pěkně vychutnejte.Mne už se to díky bohu NETÝKÁ.

S člověkem to vyřídí tak rychle a ještě si u toho pokecáte :D

Jako lékařka skvělá, ale má moc pacientů.Zázemí otřesné. Na tomto zařízení nemají na toaletě ani mýdlo, ani papír. Je to možné?
Navíc v hlavní čekárně se chodí boso!! Nedivím se, že u sestry a u doktorky, ale toto. S tím jsem se ještě nikde nesetkala.

Jsem u nich asi 6 let a nemohu si stěžovat. Nikdy se mi nestalo, že by se mi nepodařilo objednat, kdy jsem chtěla. Navíc teď se již lze objednávat i přes internet. Paní doktorka je velice milá, vždy mi vyčerpávajícím způsobem odpoví na vše. Ano, sestra je ráznější a mluví často mezi dveřmi, ale myslím, že je to spíš tím, že má hodně pacientek a musí to odsýpat. Kromě objednaných se totiž chodí další objednávat, pro recepty, akutní případy apod. A můžu říct, že nikdy jsem nečekala déle jak 30 minut, i když byla dlouhá fronta...