Mgr.
Daniela Sedmihradská
Psycholog
Psychoterapeut
Brandýs nad Labem-Stará Boleslav 1 adresa
Mým úkolem je pomoci Vám v dosahování Vašich přání. K tomu používám metody postmoderních přístupů k psychoterapii (zejména na řešení zaměřený přístup a spolupracující psychoterapie) a hypnoterapie podle Miltona H. Ericksona.
Na mé práci se mi líbí, že mohu být svědkem pozitivních změn v životě klienta. Vždy se těším, jakým směrem se jeho příběh vydá a jaká překvapení nám naše setkávání přinesou.
----------
Konzultace poskytuji osobně a online. Úhrada je možná také přes benefitní zaměstnanecké programy.
náměstí Svatého Václava 12, Praha 1, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav
Zobrazit ostatní profily psychologů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Připravte se 10 minut před konzultací. Ujistěte se, že je váš telefon nebo počítač nabitý. Pro video konzultaci zkontrolujte připojení k internetu a nastavení mikrofonu a kamery. Můžete také připravit svou lékařskou dokumentaci (např. výsledky vyšetření).
Nejčastěji hledané služby
Individuální psychoterapie (50 minut)
Konzultace online
Konzultace pro páry
Psychologické konzultace
Psychologické poradenství
náměstí Svatého Václava 12, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav
Psychologické poradenství pro studenty / 50min - denní studium bakalářské či magisterské a střední školy
M. R.
Paní Sedmihradskou jsem si vybrala intuitivně, a udělala jsem dobře, komunikace s ní byla rychlá a příjemná a hned jak měla volný termín, tak jsem se objednala na první sezení. Z počátku sezení probíhalo osobně, později i z důvodu covidu proběhlo pár sezení online, byla jsem příjemně překvapěná jak byla paní Sedmihradská dobře připravená na online sezení a byla pohotová při jakýchkoliv technických problémech.
Následně po dalších sezení jak jsem nabrala důvěru jsem se rozhodla zkusit hypnózu, byla jsem tomu otevřená a cítíla, že je ten "správny čas". Z výsledků jsem byla mile překvapěná, a doporučuji každému, kdo cítí že je to pro něho ta správná cesta.
Klinika byla velmi příjemná a cítila jsem se u paní Sedmihradské komfortně. Celkově oceňuji její otevřený a citlivý přístup a určitě sezení doporučiji všem, kterí si procházejí těžšími časy, nějakou životní změnou nebo cítí, že potřebují pomoc zvenčí. Děkuji a přeji vše dobré.
Eliška M.
Skvělá terapeutka se smyslem pro humor a výborným vzděláním. Je fajn si občas vydechnout a nechat se opečovat. Moc doporučuji a těším se na příště!
V.M.
Velice příjemná setkání, lékařka je empatická, milá. Vždy mi na každý problém ukázala jiný úhel pohledu a to byl vždy skvělý začátek řešení problému. Moc děkuji!
Deprese v Brandýse nad Labem-Staré Boleslavi
Emocionální krize v Brandýse nad Labem-Staré Boleslavi