Zobrazit ostatní profily dentálních hygenistů v okolíCeník
Martina
S prací slečny Polákové jsem velice spokojena. Velice profesionální přístup, vše vysvětlí a ukáže, a na požádání mi dala i omalovánky :). Po jejím vyčištění jsem neměla ani jeden pigment a i když jsem u ní byla před měsícem, stále mám zoubky krásně lesklé aniž bych se nějak extrémně snažila při čištění.
David C.
Nikdy jsem si nemyslel, že do zubařského křesla může člověk usedat rád, teprve slečna Poláková mě přesvědčila o opaku. Vždy je ke mně maximálně ohleduplná, vybízí k dotazům a své počínání skvěle vysvětluje. Už za pár minut první návštěvy mi bylo jasné, že svoji práci dělá velice ráda a podle toho také vypadá profesionální přístup. Protože v Brně dentální hygienistka stejných kvalit není, neváhám a dojíždím do Prahy.
kodalikova1
Velké poděkování slečně Daniele. Absolutní profesionál s neuvěřitelně vstřícným přístupem a empatií. Zde ztratíte veškeré obavy z ošetření. Zjistíte, že i na zubařském křesle lze odpočívat a budete se těšit na další návštěvu. Děkuji za vše a je mi ctí, že jsem měla možnost slečnu Danielu poznat. Je naprosto úžasná nejen profesionálně, ale také lidsky! Renáta K.
Michal Andělský
Maximální spokojenost, perfektní a profesionální péče. A navíc na Vás čeká úsměv od recepční až po paní ředitelku:-)
Kuchtovi
Slečna Poláková je jednoznačně profesionál, které ho je radost znát a moci využívat jeho služeb. Je extrémně pozorná, zároveň ale vyžaduje disciplínu, což je pouze ku prospěchu celého procesu péče o zuby. Všechno do detailu vysvětlí a nechá pacienta na místě vyzkoušet, zuby pečlivě vyčistí a to vše naprosto bezbolestně a šetrně. Navíc k ní chodíme na hygienu s našimi 2 malými dcerami (3 a 6 let) a ty díky tomu mají nejen správně vyčištěný chrup, ale navíc tam chodí rády, protože je slečna Poláková seznámila se zařízením ordinace - s křeslem, kde je povozila, s fontánou na vodu, kterou si mohly volně pouštět samy a nakonec si mohly vyzkoušet i odsávání. Díky tomuto vstřícnému a trpělivému přístupu ztratily obavy z lékaře - stomatologa a nechají si zuby nejen vyčistit, ale i prohlédnout s úsměvem a bez slziček. A na cestu domů ještě navíc dostanou hračku, kterou si z naditého šuplíku můžou samy vybrat. Úžasné, děkuji za takový přístup.
Michal
Rád bych na tomto místě vyjádřil velkou spokojenost po absolvování dentální hygieny u slečny Daniely Polákové. Jednalo se o mou dentálně-hygienickou premiéru a musím říct, že díky profesionálnímu a lidsky milému přístupu slečny Polákové nebudu váhat podstoupit další "reprízy". Celkový vynikající dojem je - aspoň podle mého názoru - složený z několika aspektů:
1. Slečna Poláková má rozsáhlé teoretické znalosti, které dokáže uplatnit v praxi,
2. odbornou problematiku vystvětlí laikovi pochopitelným způsobem,
3. vždy srozumitelně popíše, co se právě chystá provést - nehrozí tedy, že by klient nevěděl, jaký zákrok ho bezprostředně čeká,
4. je pozorná - ptá se na klientovo pohodlí, v případě potřeby dopřeje přestávku,
5. naslouchá otázkám, postřehům a přáním klienta,
6. je velmi trpělivá,
7. mluví hezkou češtinou, nepoužívá výraz "jakoby" - kdo dnes za každým pátým slovem neřekne "jakoby", že?,
8. umí se chovat na úrovni - klientovi se představí celým jménem, podá mu ruku
9. je hezky upravená,
10. klient vycítí, že svou práci dělá ráda - její pozitivní přístup se blahodárně projeví na klientově chrupu
Celkem vzato - dentální hygienu u slečny Daniely Polákové vřele doporučuji. Jde o nadšeného profesionála a milého člověka.
Michal Š.
Tomáš
Chci touto cestou poděkovat slečně Daniele Polákové za citlivý přístup a ochotu k podávání informací o tom, co mi právě v mých ústech dělá a proč to dělá. Už po první návštěvě ordinace pociťuji i vidím kladné výsledky její práce. Svou pečlivostí, vystupováním i znalostí problematiky si získala mou důvěru. Měl jsem příležitost setkat se s příjemnou profesionálkou, která svou práci dělá nejen hlavou a rukama, ale i srdcem... Děkuji.
Jitka Polišenská
Slečnu Danielu Polákovou můžu jen doporučit, je vysoce profesionální, tj. odborně i lidsky na výši, šetrná, vše vysvětlí, upozorní na nedostatky v hygieně ústní dutiny a zároveň umí pochválit a povzbudit.
Simonka
Velmi milá, hodná a hlavně profesionální. Vše vysvětlí a nemáte strach přijít zase :-)
Pavol_C
Opravdu mohu jen doporučit. Perfektně vybavená ordinace, vždy vám řekne co bude dělat. Po ošetření vám ochotně vysvětlí co se zuby dělat, jak se o ne starat a co k tomu používat.
+ super možnost zakoupeni hygienických potřeb přímo u něj.
Mohu jen souhlasit se všemi kladnými příspěvky.
Dentální hygenisti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Dentální hygenisti s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze