Zobrazit ostatní profily očních lékařů v okolíCeník
Magda K.
Velmi špatné, neprofesionální chování.
Přišla jsem s tím, že mi přestávají stačit brýle se tři čtvrtě dioptriemi. Bez rozmyslu, "od stolu" mi předepsala 2,5 dioptrie, což je velký rozdíl. Bez vyzkoušení čehokoliv jiného.
Bylo mi to divné a objednala jsem se do jiné ordinace - kde mi po pečlivém vyzkoušení předepsali 1 dioptrii! Jak je vidět tato doktorka vás chce hlavně mít rychle z krku.
P.s. jednou jsem byla objednaná, přišla v domluvený čas, vzala si kvůli tomu volno z práce - na dveřích cedulka, že dnes mají dovolenou. Neuráčili se mi ani zavolat.
Už nikdy víc!
Reborn
Neochotná, otrávená, 35minut před zavírací dobou vás už nechce pustit do ordinaci i když chcete jen předpis na brýle - prý že by to trvalo čtvrt hodiny? nepochopitelné...
Boučková
Velmi pečlivá. Oceňuji.
Suprová,milá,vysvětlí,v pohodě, řekne jak by to udělala a domluví se s vámi jestli to taky tak vidíte nebo ne.moc hodná
Velmi ochotná, byla milá na mé děti, velmi tolerantní k té scéně, jakou tam můj syn předvedl, když se mu měla podívat do oka. Byla jsem tam ještě s menším dítětem v kočárku, nenechala nás čekat, vzala nás hned, aby mi tam miminko nemuselo brečet. Hodnotím velmi dobře.
Obětavá,profesionální,naslouchavá,vstřícná,radící.(Hodnotil Petr Materna-podis nešel vyplnit)
popovič
Paní doktorka je skvělá. Nechodím tak moc částo k ní, ale když tam jdu jsem s ní moc spokojený.Popovič
Novotná Zdenka
MUDr. Lidmilová je pečlivá, oceňuji, že "jde s dobou" a pořizuje do ordinace nové - moderní přístroje k ošetření nás pacientů.
Míša
Paní doktorka je skvělá. Má v péči celou naší rodinu.
Upravit nebo spravovat profilOční lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Oční lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Oční lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze