Daniela Kubátová-Sedláčková, DiS

Od 3 500 Kč

• Zubní šperky

650 Kč

• Z

Opravdu milý a profesionální přístup, vždy s úsměvem a snahou vyřešit aktuální problém.
    K tomu velmi příznivá cena jako bonus.
    Daniela je jediný "doktor", kam chodím ráda.
    Má krásnou ordinaci, objednávací doba je přiměřená. Nemám nic, co by se dalo vytknout.

• Umístění: DENTÁLNÍ HYGIENA 605963049 odstranění zubního kamene a pigmentací

Pí.Kubátová je vždy milá, ochotná, profesionální.
    Chodíme k ní celá rodina a nemůže si ji vynachválit.
    M. Řezníčková-Kaňková.

• Umístění: DENTÁLNÍ HYGIENA 605963049 Jiný

• V

Paní Kubátová je ohromně příjemný člověk a velký odborník,všechno perfektně vysvětlí,poradí,chodím k ní moc ráda.

• Umístění: DENTÁLNÍ HYGIENA 605963049 odstranění zubního kamene a pigmentací

• B

Paní Kubátová je nejpříjemnější dentální hygienistka, jakou jsem doposud navštívil... Milá, usměvavá, svojí práci rozumí a je na ní vidět, že ji dělá ráda a záleží ji na pacientovi nejen ze zdravotního hlediska, ale i normálně lidsky.Vše vysvětlí a nesnaží se z lidí tahat zbytečné peníze, jako to bohužel dělá spousta jiných odborníků např. v Praze. Děkuji za ošetření a příště opět nashle. Martin Bažant

• Umístění: DENTÁLNÍ HYGIENA 605963049 Dentální hygiena

• Zubařů se všeobecně hrozně bojím. Už jen to křeslo mi způsobuje paniku, ale chystala jsem se na svatbu a chtěla jsem prostě vypadat dokonale. V Teplicích, kde jsem bydlela má hygienistka skončila a po přestěhování do Děčína jsem hledala náhradu. Narazila jsem na paní Kubátovou a řekla si, že to prostě zkusím. A nelituji! Návštěvy u ní jsou příjemné, nic nebolí, vždy mi řekne co se bude dít. Přístup je dokonalý a přemlouvám k návštěvě i své rodiče a sestru. S péčí co byla v Teplicích se to prostě nedá srovnat. Neměnila bych.

• Umístění: DENTÁLNÍ HYGIENA 605963049

• Na zubní hygienu docházím pravidelně již několik let a jsem velmi spokojena. Paní Kubátová je velmi příjemná a hlavně profesionál

• Umístění: DENTÁLNÍ HYGIENA 605963049 prevence zubního kazu, odstranění zubního kamene

Paní Kubátová (dříve slečna Sedláčková) je nejlepší dentální hygienistka, kterou znám. Mohu doporučit. Má milý a lidský přístup, neustále se usmívá, odvádí kvalitní práci a ošetření nebolí. :-)

Na dentální hygienu jsem dříve chodila v Ústí nad Labem, ale tentokrát jsem se rozhodla navštívit ordinaci v místě svého bydliště. Musím říci, že rozhodně nelituji. Slečna Sedláčková je příjemná, ráda vše vysvětlí, prostě odbornice na svém místě. Příště se těším, až ji zase navštívím.

Dne 6.1.14 jsem navštívila ordinaci dentální hyg.a jen musím potvrdit hodnocení ostatních pacientů...velice příjemná,milá,citlivý přístup,ochota pacientovi pomoc,svou práci odvádí svědomitě,zodpovědně a s úsměvem.Podstoupila jsem odstranění zubního kamene a jsem ráda že jsem navštívila právě tuto ordinaci a těším se na další návštěvu.Všem,kdo to potřebují doporučuji.

U zubaře po deseti letech. Odstranění velmi masivního zubního kamene. Myslel jsem že je to nemožný ale během 3/4 hodiny dokázala slečna Sedláčková zázrak. Ani to nebolelo a jako bonus všechno proběhlo ve velice příjemné atmosféře. Vpodstatě se tam příště těšim.
    K.