R.A. V.
Paní doktorka je prostě skvělá. Lidská, empatická a hlavně mi vždy pomohla a vyšla vstříc co se mého zdraví týká. Je to nejlepší doktorka co jsem kdy měla. Sestrička také fajn. Jsem za ně vděčná. Čekárna je super. Spoustu míst k sezení, hezky vymalováno. Prostě všechno TOP.
Mullerová
Dobrý den,jsem velmi spokojena s prací paní doktorky.Je hodná a vždy pomůže.Mullerová
Jiří
Skvělá lékařka, lidský přístup, nikdy neopomene věci neodkladně řešit. Výborný odborník i skvělý člověk.
Velmi dobrý doktor i člověk.
Já si nemohu stěžovat.Paní doktorka mi pomohla a tímto jí děkuji.Nosková
je nejlepší.....
Přešla jsem k paní doktorce od jiného lékaře.A ještě že tak.Doslova mi zachránila život.A ušetřila mi svou odborností mnoha zdravotních nrpříjemností.Jsem velice spokojená.
Jsem u paní doktorky již deset let a max. spokojenost!!!! Pokud mě doktor pošle k odborníkovi, tak super, od toho tady jsou, kdyby mel všechno vyléčit obvoďák....
Poznámky ze soukromí doktorů je opravdu velice nezajímavé téma, nemají s léčbou pacientu nic společného a navíc mi přijde velice trapné něco takového komentovat v "hodnocení lékaře".... Co je vám sakra do toho kde a s kým??? chytněte se všichni za nosy... Gratzelová
Nejlepsi doktorka co jsem kdy mel...
Dobrý den,my jsme s prací paní doktorky spokojeni,je milá,vyslechne a snaží se pomoc.Nováková M.