Nábřeží Svat. Čecha 664, Trhové Sviny
Pražská 71, České Budějovice
DL
Je skvělá a moc synovi pomohla. Zkoušela i jiné léčby než stále jen předepisovat kortikoidy.
JL
Téhle doktorce se prostě nedovoláte, půl roku se snažím objednat.
L.N.
Paní doktorka Hanišová je nejlepším dermatologem, se kterým jsem se kdy setkala a po třiceti letech trápení mi konečně pomohla od silného akné. Jsem šťastná, že mi byla doporučena. Její přístup je nejen profesionální, ale i lidsky vstřícný.
Páni doktorka je super a moc mi pomohla .
Moc chválím i sestřičku je také super .
Když mi bylo špatně a měla sem horečky při růži a zimnici tak mi zavolali sanitku na převoz do nemocnice.
Lucie
Paní doktorka je skvělá. Většinou tam jdu s tim Ze nejsem objednána a pokazde mě s úsměvem přijme a neodpákuje jako většina lékařů . Muzu jen doporučit.
Martina
Nejlepší kožní lékař v Českých Budějovicích. Když máte problém, se vším poradí, vysvětlí a pomůže a když tam chodíte často, tak občas nechce ani těch 30kč za ošetření. Velmi milá a vstřícná.
Standa
Pro všechny pány.
Tato doktorka s vámi bude mluvit jako nejlepší kamarádka ať půjde o jakýkoliv problem. Já měl problem s anogenitálními verunky (bradavičky na penisu), protože nejsem zrovna opatrný a využívám svobodu jak jen to jde. Vše vám vysvětlí, co vám může hrozit a dá vám na výběr z možností, co s tim uděláte.
Celkové zařízení je přepichové a máte s doktorkou soukromí před sestřičkou pokud se stydíte. Určitě vás nebude za něco kárat, hubovat, vyhrožovat nebo snad buzerovat. Je profesionální, milá, upřímná a nedělá si z vás dobrý a není arogantní. Jsem velice rád, že jsem k ní mohl zajít a je ochotná tento intimní problém řešit.
jacqueli
Paní doktorka byla velice příjemná. Podle mě záleží s jakým problémem za ní jdete, né vždycky jde problém vyřešit rychle. V čekárně bylo plno, ale naštěstí to šlo rychle.
Sylva
Děkuji paní doktorce za velmi vstřícné jednání při každé mé návštěvě ordinace. Jsem ráda,že jsem ji poznala.
Paní doktorka je skutečně milá a příjemná, sestřička taktéž, to je bohužel vše, s mým problémem mi vůbec nepomohla...mám dlouhé roky akné a její přístup byl stejný jako u jiných kožních lékařů, neustálé předepisování mastiček a nic víc. Když jsem se jí ptala, zda to nemůže být problém jiný (krev, játra apod.), bylo mi řečeno, že ne, prý akné nemám tak hrozné a když budu intenzivně mazat, tak se to zlepší...10 let mažu a stále nic...
Upravit nebo spravovat profil- Dermatologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Českých Budějovicích
- Dermatologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Českých Budějovicích
- Dermatologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Českých Budějovicích
- Dermatologové s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Českých Budějovicích