K paní doktorce, jsem chodila mnoho let, pouze kvůli svému hematol. onemocnění jsem vyhledala pomoc jinde. Je to skvělá lékařka, naprosto přirozená a lidská, nikdy si na nic nehrála. Umí. Jsem ráda, že má v péči i mé dcery. A.K.
Pro me nejlepsi Zubarka, kterou znam!!!! Bydlim 6 a pul roku v Nemecku a v lete 2009 mela ma nyni uz 7 leta dcera bolesti a ja vyhledala prave ji!!!!! Pravu tu, ktere vdecim za svuj chrup, ktary mi i v mem detstvi opecovavala!!!! Pani Doktorka nas samozrejme neodmitla a mou dcerku osetrila se stejnym vyrazem v obliceji, ktery ja z meho detstvi znam!!!
Jsme rada, ze pani doktorka jeste ordinuje.
Hana Kowalczikova
dost dobrá
Chodím k paní doktorce od školky, je pravda že byla pro nás vždy pohromou,ale od té doby co má vlastní děti se změnil i přístup, teď tam chodí i moje děti a vždy to bylo v klidu bez problémů. Odborník na místě, který rozpozná mnoho neduhů už v počátcích.
s paní doktorkou jsem nadmíru spokojena
inka
hrozná lékařka,děsný přístup k dětem
Jana K.
V pohode
paní doktorka je sice odborník....ale je pravda, že s dětmi to moc neumí...
majka
Paní doktorka rozumí své práci a je dobrá lékařka, ale s dětmi to bohužel moc neumí.
Mirka
Chodím k paní zubařce od dětství a jsem velmi spokojená. Odbornice na svém místě.