Zobrazit ostatní profily ortodontistů v okolí

Umístění: Poliklinika Mazurská Jiný

Výborná paní doktorka! Synovi velmi pomohla!! Díky některým negativním recenzim, jsem si zaplatila ještě další konhuktaci na soukromé klinice-bylo mě nabídnutobto samé jako u paní doktorky, a dovolím si napsat, že za 10x vyšší cenu.. Zvolila jsem tedy pani doktorku Chounovou a jsem max. spokojená! Synovi zuby už 5 let od sundání rovnátek krásně drží zuby rovně!!!

Umístění: Poliklinika Mazurská Jiný

K paní doktorce chodily, obě moje děti. Přístup k dětem je výborný, zuby měly srovnané během roku a srovnané také zůstaly. Mám pocit, že pokud se někomu vrátily do původního stavu, tak pouze kašlal na nošení nasazovacich rovnátek, která se mají po sundání fixních používat.

Je mi líto, ale paní doktorku, nemohu doporučit. Cena rovnátek výborná, ale provedení amatérské. Špatná úprava jednoho zubu nevratná, zuby se do půl roku rozlezly do původního stavu. Rok a půl nošení rovnátek zbytečně + vyhozených pár tisíc. U "konkurence" cena 3x vyšší, nicméně servis na úplně jiné úrovni a zuby drží doteď...

Přišlo mi, že doktorka se mnou jednala, tak aby to měla rychle za sebou a ani mi nic pořádně nevysvětlila.. Doufám, že příští návštěva bude lepší!

Přístup k pacientovi vstřícný, schopnost vnímat i jiné zdravotní komplikace v souvislostech, zatím spokojenost.

S paní doktorkou jsme velice spokojeni, chodíme k ní už několik let. Vstřícná, příjemná, profesionální a přitom všechno vysvětlí. Nezdržuje zbytečně, v čekárně nikdy moc dlouho nečekáme. Zdá se, že svému oboru opravdu rozumí. Dcera se jí narozdíl od ostatních zubařů nebojí. Prostě takhle nějak si představuji ideálního lékaře.

K Paní Chounové chodím a jsem s ní spokojená. Chodila k ní i sestra. Ta dostala fixní rovnátka a pak sundavací. Pak se jí zuby trochu zkřivily, ale teď si stěžuje, že má mezi zuby mezery, ale má je rovné. Bratr k ní chodil také. Dostal sundavací, avšak z vlastní vůle k ní přestal chodit, protože je nenosil a zuby má ještě křivější. Já sama na sobě pozoruji rovnání svých zubů. Jako že některé byly dost křivé, jsou o dost rovnější. Za to jí budu vděčná celý svůj život. Aspoň ty zuby konečně nebudou překážet jazyku...

S paní doktorkou sem moc spokojena nebyla...má dcera dostala rovnátka.Po 11 měsících ji je sundala a na čtvrt roku odstala vyndavací.Po čtvrt roku nošení.je už nenosila a po dalších 5 měsících měla zuby opět křivé.Myslím si že by tu měli být i negativní věci tak prto je sem píši.

Vždy jsme byli moc spokojeny s péčí o mne i mého syna:-)

B

Nejlepší doktorka jakou jsem si mohla kdy přát, a že jsem měla se zubama docela problémy:-) Všecko vyřeší, hlavně v klidu, hraje jí tam pěkná hudba, je milá a hodná a objednává na dopoledne, takže se dá ulejt ze školy, aspoň na chvilku:-)