Souhlasím s většinou. Opravdu arogantní člověk, nedoporučuji nikomu. Většinou jen umí řvát, stále je nespokojená a práci odvádí podle nálady, která je většinou hodně špatná. Chudáci ty sestry, pořád po nich řve a ani se nedivím, že se tam stále mění. Nechápu, jak s ní může někdo vydržet. Pokud nezná řešení, nadává pacientovi že za potíže si může sám jak si čistí zuby, a ať si koupí jiný kartáček. Než k takové zubařce, raději si připlatím a zajedu si na pohotovost, kde mi pomůžou a hlavně po mně neřvou.
Chodil jsem k této doktorce asi 15 let, ale když mi pak tři měsíce "léčila" zubní kanálky a pak hodila ručník do ringu a poslala na extrakci, tak jsem se obrátil na jiného lékaře. Dle jejích slov zub nešlo zachránit, ale přímo v nemocnici jsem se ptal pana doktora Sochorka jestli není jiná možnost a nabídl několik řešení, ale s tím že on tyto zákroky neprovádí. Tak jsem se obrátil na jiného lékaře a ten mi zub kompletně zachránil. Na paní doktorce mi vadí, že když něco neumí, tak to asi neumí nikdo. Nepošle Vás k jinému, lépe vybavenému lékaři, atd. Netvrdím že všichni musí umět všechno, ale na druhé straně není ostuda říct, že na to nemá vybavení nebo zkušenost a doporučit jiného lékaře. Teď chodím k panu doktoru Buchtovi a to je jiné kafe proti arogantní, věčně naštvané zubařce, kterou jsem normálně mluvit neslyšel, jen křičet po sestře a pořád si stěžovat. Návštěvy u ní jsou adrenalinovaná záležitost a jsem rád že jsem našel lékaře, který pracuje bezbolestně i bez umrtvení. Nedoporučuji!
Nejlepší doktorka! Chodíme k ní celou rodinu, dva dospělé a dvě děti, 9 let a 6 let. K dětem se chová velice mile, vůbec nemají strach k ni chodit. Jenom můžeme každému doporučit!!!
martina
Souhlasím s předešlými hodnoceními..... doktorka neustále křičí - nejen po pacientech, ale také po sestrách. Mnohdy jenom proto, že člověk prostě neodpoví (jak taky, s otevřenou a natáhnutou pusou). Když jsem si stěžovala na mezizubní kaz, řekla, že si vymýšlím .... po čase jsem s ním skončila na pohotovosti. Kvůli jejímu přístupu jsem přestala k zubaři (k ní) chodit. I když mám teď problém jiného zubaře sehnat, svého rozhodnutí vůbec nelituji.
pacientka z Hoštic
tak arogantní paní doktorku jsem ještě neviděla. Asi nikdy nezapomenu, jak peskovala svou sestru před pacienty, to mi vadilo víc, než její neustálé výtky směrem k pacientovi.