kotil
Pan doktor býval kdysi dávno výborným doktorem. Neprofesionální nevybíravé chování, které předvádí poslední dva roky, katastrofa. S tak arogantním člověkem jsem se ještě nesetkal. Ostatní lékaři a sestry z jeho pracoviště však na výbornou. Takže již nikdy více.
Krejzová
Vše co se zde píše, tak v mnohém souhlasím, i já s rodinou jsem byla velmi spokojena, jen do té doby, než jsem začala docházet se svou malou dcerkou. Velmi brzy se objevil problém se zoubky, po neuspěšné návštěvě (dcera nespolupracovala) a následně po telefonickém hovoru, mi bylo sděleno co mám a nemám dělat, v pořádku, dceru zuby nebolely ,další prohlídka měla proběhnou po půl roce, dceři však zoubky začaly bolet dříve , tvář napuchla,horečky, ihned nás asitentka objednala na druhý den a výsledek?? Dcera je hodně akční a živelné dítko, nespolupracuje a tak jsme dostala doporučení do Prahy do Fakultní nemocnice Motol. Jejich přístup netraumatizovat děti......? nerozumím a nechápu proč dceři nepomohli a stejně tak jako tam neošetřili. Při další konzultaci mi byla doporuče klinika pro nespolupracujíci děti se vstupem 700 Kč.
Dnes již nejsme pacinty a máme v Litoměřicích Paní zubařku, sice za řevu, ale dítěti pomůže a nemyslím, že by dítě bylo traumatizováno.Nerozumím tomuto přístupu, snad při každé návštěvě praktického lékaře by dítě mělo odcházet s traumatem?? Opravdu tomuto nerozumím.
Janeček
Velmi kvalitní dentista, který je sice trochu dražší, ale za kvalitu si rád připlatím. Má své krédo a nešidí pojišťovnu jako ti, kteří si neúčtují za ošetření téměř nic, ale na kvalitě je to dost znát. Jsem spokojený především s prevencí i s tím, že si zve pacienty na určitou hodinu a nikdy jsem nemusel čekat víc, než několik minut.
Pan doktor je mladý, perspektivní, dynamický, sympatický, spolehlivý, šikovný zubní lékař.
I po psychologické stránce je lékař na vysoké úrovni, neboť člověk který se bál dříve zubaře, okamžitě ztrácí tuto zábranu. O své pacienty se stará svědomitě a na jakýkoliv dotaz ohledně zubů odpoví a jasně vysvětlí.
Velice si ho vážím a jsem moc ráda, že jsem jeho pacientkou.
Přeji mu hodně štěstí, zdraví a mnoho pracovních i osobních úspěchů.
Milada Hořejší
Velmi dobrý lékař a celé jeho pracoviště
profesionální, příjemný, pečlivý
profesionální, kvalitní služby, příjemné prostředí
Pana doktora sice osobně neznám ale přesto o něm slyším to nejlepší,škoda jen že již nové pacienty nepřijímají hned bych k němu šla.
Janoštíková Magda
Byli jsme spokojeni. Po odstěhování nemůžeme takovéh odruhého najít - škoda bylo to zatím to nejlepší ve stomatologii co jsem zažila. Děkuji moc.
zaj
Dobrý den. Chtěla bych se připojit ke chvále tohoto zařízení. Celá má rodina je spokojená, nemáme strach jako jsme mívali z bolesti při zákroku a i na naše dětičky mají výborný vliv. Jejich prohlídky probíhají naprosto pohodově, vše jim milá a ochotná paní hygienistka vysvětluje, do ničeho je nenutí... I plombování mého 4letého synka se obešlo bez slzičky. Naopak, synek se o své zoubky s naší pomocí krásně stará, aby předešel kazení se zoubků. Za perfektní péči si člověk vždy rád zaplatí a co se týče pokut, to je správné. Když se slušný člověk omluví předem, hned je volné místečko pro někoho jiného... S pozdravem