Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Artroskopie
Ortopedická chirurgie
Ortopedické konzultace
Vyšetření pohybového aparátu
Jak fungují ceny?
Zdenek
K panu doktorovi chodime s manzelkou dlouhodobe. Vzdy se mi 100 % venuje, vse vysvetli, zodpovi vsechny dotazy. Mohu jen doporucit.
Karel
Vřele doporučuji, přátelský přístup, vysoká odbornost. Vše perfektně vysvětlí, tak, že každý laik všemu porozumí.
Milada Popelkova
Pana doktora moc a moc doporucuji, velmi ochotny a mily. Pan doktor mi pomohl s bolestmi po zlomenine nohy. Urcite bych ho doporucila svym znamym.
BS
Pan doktor je velmi pečlivý, hodný, trpělivý. Bála jsem se injekce, tak nabídl další řešení, pomohla mi rehabilitace. Nic nebyl problém, mohu maximálně doporučit
BD
Vyhnout se obloukem! Maminka se snažila od března řešit problém s ukrutnou bolestí ramene, termín byl, ale pan doktor neprovedl RTG a píchl injekci za XXXX,- se slovy “Když nepomůže, dám další za XXXX,-“. Při další návštěvě, RTG provedl ale NIC neviděl a zkasíroval XXXX,-. Chci jen upozornit, že i přes ukrutné bolesti po 6 týdnech od aplikace druhé injekce tento pán maminku odmítl se slovy, že má plno. Tak šla jinam, kde po provedení RTG bylo okamžitě jasné, že injekce asi nepomůžou. Po dalších vyšetřeních se zjistilo, že moje maminka má rakovinu a zrovna touto dobou nám odchází na druhý břeh v nemocnici! Jasně, pro někoho je to jen “pacoš”, ale pro nás je to milovaná maminka, která díky hlavně vaší laxnosti mohla žít, protože by se situace řešila mnohem dříve! Takže vy se milý pane chyťte za ruku s plicařkou (u které byla maminka také a také bez nálezu) z Parníku a běžte oba pracovat za kasu, tam snad nikoho svým odporným chováním nenecháte zemřít!
F.H.
Pan doktor chytře motivuje k nákupu služeb a medikace. V čekárně termín za 3 měsíce, po platbě 1k druhý den. Nediagnostikoval Osteoidní Osteom, neposlal mi na rezonanci, namísto toho aplikoval injekci za 3 000Kč a nabízel i za 5k, s tím že mu ji zrovna dovezli. Pod tlakem jsem zaplatil a změnil lékaře. Druhý lékař vyšetřil kyčel jak RTG tak NMR identifikoval Osteom a provedl operaci. Nádor tak nemohl dále nerušeně bujet. Tyto případy bohužel vedou k situacím, kdy je již na nějakou léčbu pozdě. Věřte že vím o čem mluvím. Mám vlastní zkušenost s úmrtím na sarkom. Panu doktoru se doporučuji vyhnout obloukem.
MUDr. Daniel Říha
bohužel nevím, o kterého pacienta se jedná, takže k odborné stránce se nemůžu vyjádřit. Ohledně termínů objednání určitě v naší ambulanci není čekací doba 3 měsíce, nejpozdější termíny dáváme za 14 dní, i s přihlédnutím k akutnosti případu. Je možné, že se pacient dohodl se sestřičkou na termínu za 3 měsíce, pokud mu nevyhovovaly první nabízené termíny. Injekci za 5 tisíc jsme určitě nikomu nenabízeli, protože takovou ani v ambulanci nemáme.
S pozdravem Daniel Říha
Standa
Myslím, že pět hvězdiček je pro pana doktora i sestřičku málo. Určitě si oba zaslouží alespoň deset. Usměvavá sestra velmi ochotný lékař a oba s dobrou náladou a lidským přístupem. Žádné čekání byl jsem objednán na 9 hodinu a v 8.45 hod. jsem byl již v ordinaci.
Karolina C.
Naprostý profík, milý, ochotný, vše vysvětlil, poradil a pomohl. Sestřička milá, výborný time management. Profesionální přístup s úsměvem na tváři. Můžu jen doporučit!
Ortopedové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Ortopedové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze