MVDr. Daniel Petrák

Veterinář Více

Kontaktní údaje

Umístění: jiné místo • Jiný

S pejskem jsme do Helionu chodili od štěněte a byli jsme tam spokojeni, i přes negativa- nelze platit kartou, nelze se objednat na čas, malá čekárna bez WC, málo parkovacích míst, účtenku dávají na vyžádání.
Při potížích a opakované návštěvě, nejdřív ošetřovala Němcová a pak Štrosová, popisujeme potíže, které se zvětšují (nechutenství, zvracení, úbytek váhy), Štrosová nehledá příčinu potíží, neodebere krev na rozbor, nenapadne ji požádat někoho o konzultaci, pes dostane sirup na imunitu a Famosan na žaludek. Potíže pokračují a při další návštěvě je v ordinaci naštěstí jiný lékař- MVDr. Petrák, znovu popisujeme zvětšující se potíže, okamžitě rozbor krve, konečně určena diagnoza- selhávání ledvin.
V čekárně je uveden seznam ošetřujících lékařů s tím, že se všichni ošetřování zvířat věnují stejně. Není to pravda- musíte mít štěstí na lékaře, který se bude snažit zjistit příčinu potíží zvířete, my jsme měli smůlu na Němcovou a Štrosovou.

Umístění: jiné místo • Jiný

Naprosto neempatický přístup. Nevhodná léčba. Doktorka Štrosová neochotná, když jsme se ptali na detaily tak byla nepříjemná. Díky nevhodné léčbě jsme na veterině nechali několik tisíc, celkově se jednalo o cca 20 návštěv. Jezdili jsme na veterinu na testování 4x denně. Když jsme chtěli vidět papír s výsledky, byl to problém. Když jsme se ptali kolik dní ještě musíme docházet, nedostali jsme žádnou odpověď. Nikdo s námi pořádně nemluvil, jen si brali peníze. Stačila jedna návštěv na jiné klinice a kočka je v pořádku.

Umístění: jiné místo • Jiný

P.doktor rozhodně není odborník přes stomatologii psů. Po opakovaném laserovém čištění zubního kamene u 16 ti letého Boloňáčka došlo až k operaci - k extrakci zubů. Rány nebyly zašity, byly ponechány zánětlivé zuby a vznikly píštěle a nekróza dásně. Špatná předoperační i pooperační péče. Po propuštění nechtěli kontrolu. Jeho stav jsme museli řešit reoperací jinde.

Z
Umístění: jiné místo • Jiný

Ačkoli se doktor Petrák nezabývá léčbou exotických ptáků, po krátkém telefonátu mě okamžitě přijal a po kontrole papouška dal lék a radu. Po 1 týdni je Kreš opět v pořádku, žere a mluví. Děkuji moc.

Umístění: jiné místo • Jiný

U pana doktora jsem byla s fenkou jorksira na operaci před měsícem. Fenka byla na kastraci. Vše bylo super až na dnešní zkušenost! Bohužel mi dnes srazilo auto naši fenecku. Ihned jsem jela na veterinu k panu doktoru Petrakovi. Udělal ji rentgen a řekl nám,ze má pejsek rozdrcenou pánev,ze se na to nespecializuje ,a ze budeme muset do Prahy. Chapu,ze pan doktor není specialista,ale normálně se s námi rozloučil,ať si najdeme sami nějakého doktora v Praze a to nemluvím o tom,ze pejsek je ve vážném stavu. Nebyl ochotný nám pomoc někoho sehnat. Nechal si zaplatit za rentgen,který nám ani nedal. Nejhorší na tom je,ze pejsek je ve vážném stavu a on řekl,ze tohle nedělá,ať si sezeneme sami někoho v Praze a nashledanou! Tohle bylo na mě moc! Proto už k němu nikdy nepujdu! Ochota nula! Je mi z toho zle. I V Praze pan doktor se divil chování doktora pana Petraka! Za mě tedy k němu už nikdy!

Umístění: jiné místo

Nejlepší pan veterinář co jsem v zivote poznala. Jak jako doktor tak i jako obyčejný člověk je neskutečně úžasný, má srdíčko na pravém místě. Vřele všem doporučuji není nikdo lepší a co se týče financí, vždy se dá ????❤️❤️

Tohoto veterináře vřele doporučuji. Je to opravdový profesionál narozdíl od teplických "veterinářů", kteří nebyli schopni stanovit přesnou diagnózu a vymýšleli si nemoce, které můj kocourek ve skutečnosti vůbec neměl. Strašně mě mrzí, že jsme pana Petráka nenavštívili už dávno.. Mohlo být už dávno včas všechno léčeno.. Pokud se rozmýšlíte, kam vzít svého miláčka, rozhodně neváhejte a vemte ho sem! Neztrácejte čas s teplickými amatérskými veterinami.

Umístění: jiné místo • Březí fena.

Musím poděkovat p. doktorovi Petráku za záchranu fenky, provedl císař. řez, měla na mále! Opravdu profesionál se skvělým přístupem jak k pacientům, tak k páníčkům!! Kroupovi.

Výborný veterinář. Laskavý, vše dopodrobna vysvětlí a hlavně strašně super přístup ke zvířatům. Pomazlí, pohladí a vše řeší s klidem. Už budeme jezdit jedině tam.

Úžasný PAN doktor! Po mnoha letech hledání toho pravého veterináře jsme už 8 let nesmírně spokojeni s úžasným profesionálním přístupem pana doktora Petráka. V jakoukoliv hodinu, kdykoliv k dispozici nešťastným páníčkům a bolavým zvířátkům. Klidně, s rozvahou, ale okamžitě pacientům pomůže, pohladí, uklidní a páníčkům srozumitelně vysvětlí. I po několika operacích pana doktora naše rotwajlerka vítala a při odchodu domů se chodila loučit. Za všechnu péči pro naši Selinku i ostatní naše chlupáče pane doktore děkujeme. Při volbě kolegyně na kliniku jste měl šťastnou ruku. Nádherně se doplňujete. V Ústí v současné době není lepší veterinární ordinace. Přejeme hodně zdraví Vám i Vašim pacientům.
Skalovi