Zobrazit ostatní profily zubařů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Alena Mináčová
K panu asistentovi chodíme se synem na preventivní prohlídky.Ze synových zdravotních důvodů jsme měli problém najít vhodného zubního lékaře. Měli jsme velké štěstí a na doporučení docházíme na pravidelné prohlídky k panu asistentovi, který je prostě úžasný. Děkujeme
Hanka
Moc hodný, šikovný a pečlivý pan doktor. Doslova mě vyléčil z fobie ze zubařů, moc ráda k němu už pár let chodíme i se sestrou, u něj nikdy nic nebolí!! Doporučuju všem!!!
Maribari
Pan doktor mi provedl endo 2 kořenů, a následně resekci kořenového hrotu, kvůli kterému mne zlobily dutiny. Se zuby ještě nemám vyhráno, občas dost bolí. Avšak, kdybych hned od puberty navštěvovala lékaře jeho kvalit, nemuselo nikdy dojít na endodoncie či resekce. Panu doktorovi patří mé díky.
Mám velmi bohaté zkušenosti se zubaři, vystřídala jsem jich kvůli nespokojenosti s jejich prací celkem pět (zubaře pracující na pojišťovny, zubaře podnikatele, mladé začínající zubaře a zubaře důchodce). O svůj chrup se starám myslím nadstandardně. Kromě pana Otta a současného zubaře, který mne k panu doktorovi odeslal na složitější chirurgický zákrok (Mudr. Alexandr Bilouš), mi všichni vždy v puse udělali řadu vážných chyb, v důsledku kterých jsem ve 30ti přišla o 2 zuby (zalomené nástroje, ulomený kořen zubu, 2 perforace kořene, nevyčištěné kanálky v mrtvých zubech, neschopnost najít kaz v mezizubním prostoru, plombování nevysušeného zubu, broušení zcela zdravého zubu, používání nevhodného materiálu pro trvalé plomby atd., atd).
U pana Otta nic z výše uvedeného nepřipadá v úvahu. Po předchozích zkušenostech je pro mne v podstatě zázrak, že ještě existuje zubař, který svou práci dělá zodpovědně a nad problémem pacienta přemýšlí.
Martinka81
Pan asistent je absolutní jednička !!! Velmi precizní a zároveň sympaťák každým coulem; prostě nejlepší stomatolog, jakého jsem kdy potkala. Kéž by bylo více takto kvalitních a zároveň prima dentistů.
tydlikova
Mohu jen chválit, dobrá a kvalitní práce dle moderních postupů v zubařině,doporučuji.
Sandra
Úžasný lékař. Naprosto doporučuji!!!
Absolutní špička! pečlivý, stále se vzdělává a je fajn. O.K.
nepotřebuje komentář, MUDr. Ott je jednoduše nejlepší v oboru!
Dělal mi korunku a opravdu si s tím pěkně pohrál. Ladil to k nejlepší dokonalosti bez ohledu na čas. Poznatky předává budoucím mladým stomatologům. Lepšího zubaře jsem zatím neviděl.
Je to špička oboru,chodí se k němu radit mnohem starší kolegové,je nadšený pro věc,stále si doplňuje vědomosti, přednáší i v zahraničí, nic neodflinkne, velmi pečlivý. Když je to nutné, dělá vás klidně hodinu a půl v kuse, dokud to není podle něj nejlepší možný výsledek.
Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze