Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Zobrazit ostatní profily urologů v okolíNáměstí Míru 24, Tišnov
Pacienti se zdravotním pojištěním a soukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily urologů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Biopsie prostaty
Preventivní prohlídky
Ultrazvuk
Urologická konzultace
Vyšetření močových cest
Jaroslava Kupcová
Navštívila jsem ordinaci MUDr. Macíka poprvé, i když mi pan doktor po vyšetření sdělil, pro mě nepříjemnou zprávu, cítila jsem se v jeho péči, bezpečně, v klidu a pohodě. Pan doktor je laskavý, klidný, maximálně se mi věnoval, vše mi vysvětlil. Moc mu děkuji za profesionální, lidský, laskavý přístup, bylo mi s ním a v jeho ordinaci dobře. Děkuji pane doktore, velice si Vás Vážím.
Chci poděkovat i paní sestřičce za profesionální přístup a jednání. Jaroslava Kupcová
JanaKá
Pan doktor Macík patří mezi lékaře, ke kterým získáte důvěru - všechno podrobně vysvětlí, pacienta pečlivě vyšetří, získáte pocit, že mu na vás a vašem zdravotním stavu maximálně záleží. Má klidné a milé vystupování a profesionální chování k pacientovi. Takových lékařů kdyby bylo víc!
Libuše Kotrbová
Velice oceňuji lidský přístup a precizní práci při operaci mé ledviny. Mnohokrát děkuji, Libuše Kotrbová