Nemocnice Rudolfa a Stefanie Benešov, a.s. nemocnice Středočeského kraje
Máchova 400, Benešov

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Umístění: jiné místo Jiný

K panu doktorovi Konečnému již nikdy víc! V minulosti jsem žádné problémy neměl a chodil jsem jen na preventivní kontroly- vše bylo v pořádku. Ale když mě začaly problémy s bolestí zubu, byla to katastrofa. Nejdříve nemohl přijít na to, co to je. Poté mi začal léčit kanálky a i přes opakované návštěvy bolest nepřecházela. Pan doktor nedělá rentgeny a vše mi dělal bez lokální anestezie- zažil jsem tam šílenou bolest a vrátilo se mi trauma ze zubařů z dětství. Navíc pan doktor moc nemluví- nevysvětlil mi co bude dělat a proč, a rovnou jednal. Byl jsem zoufalý, protože léčba nepomáhala. A proto jsem léčbu kanálků nakonec musel dořešit u jiného zubního lékaře. Nový pan doktor byl zděšen, že se pan doktor Konečný pustil do léčby takovýmhle způsobem a ještě k tomu bez anestezie a rentgenů.
Děkuji, stačilo a už nikdy víc!

Umístění: jiné místo Jiný

Já mám naopak s panem doktorem dobré zkušenosti. Chodím k němu již cca 3 roky a tam kde mi draze léčili kanálky 6 měsíců ( každé 3 týdny zaplacené čištění ) u pana doktory byly vyléčeny za 2 měsíce. Dojíždím k němu 100 km. Pokud se mi ulomí zub, vypadne stará plomba, zavolám a ihned mě vezme, nikoliv jak moje původní zubařka za 3 měsíce nejdříve. Ošetření není bolestivé.

Umístění: jiné místo Jiný

V čekárně na urgentním příjmu nebyl vůbec žádný pacient, ale ošetření špinavýma rukama působilo dost podivně. Po nesnesitelných bolestech, se kterými jsem přišel, mi bylo sděleno, že je to starou plombou, kterou mi pan doktor odvrtal, ovšem při příchodu domů se mi začal odrolovat zub. Práci zubaře si představuju jinak.

Umístění: jiné místo Jiný

Pana doktora nedoporučuji. Při stížnosti,že mě pobolívá zub,tak nic nemohl najít a následně se z toho vyklubal kaz. Výplň zubu byla doslova neúhledně naplácána i do mezizubního prostoru.Zubní kámen ho také nezajímá. Nepoužívá rentgen. Připadá mi,že pana doktora tato práce vůbec nebaví a odflákne jí.