Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíCeník
Олена Христюк
Самый лучший ортопед доктор Горачек . Всем советую. Оперировал маме коленный сустав. Все прошло отлично. Рекомендую всем клинику доктора пирка !
Jiřina Gerlichová
Byla jsem v 11/2022 na operaci levého přednoží, pan doktor milý, vstřícný, slušný, velice lidský. Měla jsem štěstí a po operaci jsem neměla vůbec žádné bolesti, nechtělo se mi tomu věřit. Jsem velice spokojená že jsem si ho vybrala.
Ivana Skalická
9.dubna 2020 jsem absolvovala operaci - rekonstrukce L přednoží podle Barouka,dnes je 30.5.2020 a bez problémů chodím s plnou zátěží,otok je již minimální, pan doktor úžasný a profesinální přístup.Všem vřele doporučuji.
Tom Sweet
Pan MUDr. Daniel Horáček je výborný a úžasný ortoped. Má profi i lidský přístup. Opravil mi hlavní kloub palce nohy (artróza 4. stupně). Výsledek: nyní mohu běhat i sportovat. Vřele doporučuji.
Milena Hradecká
Pan MUDr. Horáček je velmi příjemný lékař, k pacientům se chová velmi pěkně, vše vysvětlí a pacient k němu získá důvěru. Jako ortoped je velmi schopný a šikovný, operoval mi 2x halux, perfektní výsledek, jsem spokojená. Již jsem k němu doporučila 2 kamarádky, obě jsou také moc spokojené s výsledkem operace.. Je málo takových lékařů. Doporučuji.
eva a luděk borovcovi
Naprostý profesionál s lidským a empatickym přístupem . Vysvětli vše před operaci a hlídá si své pacienty i po zákroku. Opravdu vřele doporucuji.
j.rufusova
Výborný přístu, velmi profesionálně odvedená práce. Vše před výkonem vysvětlí a ukáže, co bude operovat a jakým způsobem to provede.Všem můžu jen doporučit.
jan.fischer
Velka spokojenost, perfektni pristup a velka profesionalita. Vyborny empaticky pristup k pacientum se snoubi s vynikajici odbornou urovni i zkusenosti. Mohu jenom doporucit.
Lipton CZ
Ja hodnotím jako velmi dobře.Komunikace s pacientem je perfektní,lidský přístup a pochopení.Mám od pana doktora provedenou rekonstrukci ACL která je provedena minimalisticky,žádné velké řezy při odběru štěpu BTB.Zajímá se o vás před a i po operaci ještě na klinice kde jste hospitalizovaní.Vysvětlí vám vše na co se zeptáte a poradí co se týká rehabilitace.Já jsem velmi spokojen.
Rejmanová
Výborný lékař a operatér. Vřele doporučuji.