Zobrazit ostatní profily plastických chirurgů v okolíCeník
Byla jsem na na zmenšení a modelaci prsou a jsem velmi spokojena a protože se mi stýskalo :-) tak jsem byla ještě na liposukci. Jsem velmi spokojená jak s přístupem tak s panem doktorem i jeho personálem. Díky I.
Byla bych velmi opatrná při výběru zákroku u tohoto lékaře. V poslední době provádí zákroky na Foldyna klinik v Havířově, kde mu asistuje manželka majitele, která nemá naprosto žádné vzdělání v oboru. Navíc tato klinika nemá nemá dobrou pověst sama o sobě, slyšela jsem o mnoha stížnostech na toto zařízení co se týče i hygieny a pooperační péče! Takže pozor........
Podstoupila jsem u pana primáře plastickou operaci/placenou/a děkuji pěkně.Arogantní,nepřístupný jakékoliv domluvě.Má svou pravdu a své metody,které nehodlá měnit ani,když se mu nedaří.Nemá absolutně na to,aby dělal plastika.A to jsem mu věřila!!!Jsou tam jiní a daleko schopnější.
Můžu jen doporučit !
Vendy
Nedávno jsem podstoupila u pana primáře plastickou operaci,velice milý,všechno mi ochotně vysvětlil,a se zákrokem jsem velice spokojená.
Petra Pilipová
Pan primář je jako člověk velmi milý,hodně moc usměvavý a to člověku dodá také usměv na tváři,kdykoliv jsem s ním mluvila takto to bylo...umí povzbudit,všechno vysvětlí.....jsem po operaci krátce a jsem nadmíru spokojena nejen s tímto lékařem,ale i s celým oddělením včetně sestřiček.....přístup fantastický,ochotní....zkrátka tak jak by to mělo být všude....děkuji mockát za pěkné poprsí,všem doporučuji
Monika Barnetová
Pan doktor mi před 5 lety ze zdravotních duvodu zmenšoval prsa a jsem nadmíru spokojena...je velmi milý ,ochotný..prostě supr
má dvojí špatnou zkušenost s tímto lékařem,arogantni přístup, zkažený banální zákrok nutná reoperace s ještě horším vysledkem...nikdy více,lituji že jsem si nevybral jiného chirurga
Michaela
Výborný lékař. Bezvadný přístup.