Veterina NA FAŘE
Staroměstská 38, Chodov

Zobrazit ostatní profily veterinářů v okolí

Jsem s jeho prací velice spokojená. Byl k nám velmi ochotný a stále je. Není pro něj problémem zajet za pacientem i 50 km. My totiž tady jsme rádi, že lékař zvedne aspoň telefon. Jsem ráda, že jsem ho poznala.

Dobrý den,včera jsem navštívila ordinaci pana doktora Bořka za účelem kastrace mého 2.5.ročního Bišonka.Odešla jsem bez něj s prázdnou taškou.Při píchnutí první injekce na uspání,pejsek dostával šoky a upadal do agonie.Vůbec nechápu co se stalo!!!Velmi mě to bolí a proto jsem se to rozhodla zveřejnit.

Ač nerada, tak nemůžu doporučit. Již z webu pan veterináře jsem měla pocit, že mu jde především o prodej krmiv a dalšího zboží, nicméně jsme šli na vyšetření. Pan veterinář si nás nezvážil, nezměřil teplotu a za toto vyšetření si účtoval 200 Kč. Očkování dražší než u jiných veterinářů v okrese. V podstatě s problémem, s kterým jsme přišli, jsme také odešli a řešili ho sami a nechali jsme tam nehoráznou sumu peněz. Bohužel až zpětně od známých slyším podobné.