Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

S panem doktorem Alexandrem jsem zacala resit neuspesne pokusy otehotneni. Pan doktor je mily, vse mi vzdy vysvetli a ochotne odepisuje i na moje emailove dotazy. Urcite mohu jenom doporucit.

S panom doktorom som bola absolutne spokojna, staral sa o mna pred tehotenstvom aj pocas neho a vsetko bolo ok. Je starostlivy, nic nepodcenuje ani nezanedbava. Spokojnost, odporucam.

Za mě rovněž negativní hodnocení. Mudr Alexander je odměřený, neochotný. Člověku sdělí, že má pravděpodobně nedobře se vyvíjející těhotenství, jakoby mu sděloval něco zcela nepodstatného. Navíc shazuje před pacientem i své kolegy z kliniky, což považuji za značně neprofesionální.

Nechotný, nekomunikativní nedoporučuju tohoto lekáře z vlastní zkušenosti kvůli tomuhle lékaři a jeho blbé diagnostice jsem mohla přijít o mléko. Nepřišla diky magistře v lékarně která mi prodala homeopotacký přípravek belladonna který úspěšne zabral po jednom dni. Nepoznal ucpané mlečných žláz.