Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolíCeník
Jani
Pan Raska je profesionalni lekar. Delal mi plastiku ucha a byla jsem velmi spokojena, jizvy nebyly zadne a bolest taktez ne. Je prijemny, mily a ma opravdu zlate plasticke rucicky. :-) Muzu doporucit. J.O.
pacient
Podstoupil jsem nejprve operaci zarůstajícího nehtu v "běžné" nemocnici na chirurgii. Ve dvou místnostech vedle sebe jsme leželi dva pacienti a lékař běhal současně kolem nás obou - operuje se tam doslova jak na běžícím pásu. O 60 - 120min čekání v čekárně ani nemluvím (a to jsem byl v čekárně druhý, jenže pořadí určuje lékař). "Samozřejmě" mně za 3 měsíce nehet znovu zarostl.
Po zákroku u MUDr. Rašky je nehet o.k., nyní již dorostl do běžné velikosti. Doktor "upravil" palec tak, aby k zarůstání znovu nedošlo. Jsem spokojený. Čas návštěvy si volíte sami a je dodržen - nesrovnatelný přístup ve všech směrech oproti nemocnici.
Nepovedená operace - jizvy mimo prsní rýhu - velmi viditelné. Jiní dva lékaři konstatovali, že je to jednoznačně chyba operatéra.
Jeden z nejlepších!