Pavel Fialka
Naprostá spokojenost při každé návštěvě
jednáním, přístupem chodíme i s manželkou a děti i kdy musí přes celou Prahu
Jitka E.
K paní doktorce chodí naše celá rodina a jsme nadmíru spokojeni. Dříve jsem měla fobii ze zubaře a bála jsme se tam chodit a podle toho moje zuby vypadaly. Teď chodím pravidelně každých půl roku a nemám vážnější problémy. Individuálně řeší každý problém.
bioa
Po odborné i lidské stránce hodnotím za velkou jedničku. Naprosto bez výhrad. Opakovaná návštěva rovná se opakovaná spokojenost! Kdyby takto pracoval každý...
ivahor
Vynikající paní doktorka. Oceňuji především příjemné vystupování, vysokou odbornost, velmi dobré vybavení zubní ordinace a zázemí. S každým Vašim zoubkem se doslova "piplá", vše s Vámi ochotně konzultuje, vysvětlí, poradí a nabídne několik alternativ. Je velmi precizní, vstřícná, nešidí svoji práci, má citlivý a svědomitý přístup k pacientům.Nedávno jsem byl akutně ošetřen dcerou paní doktorky a potěšilo mě, že její přístup a zákrok byl rovněž velmi profesionální.
Václav Horejsek
K paní doktorce chodíme léta, celá rodina a teď i náš maličký, je to nejhodnější zubní lékařka.Nechápu,jak tady někdo může napsat,že od ní odchází,že je nepříjemná či něco zlého.Náš syn měl fobii z bílého pláště,
a vždy si ho sundala,aby se jí nebál.Paní doktorce děkujeme za její péči.
E.Rodakova
Nejúžasnější zubní lékařka jakou jsem kdy poznala! Ze zubařů jsem měla fóbii. K paní doktorce se vůbec nebojím chodit a souhlasím s názorem, že u ní všechno bolí tak nějak méně. Štěstí, že i její dcera se vydala na stejnou profesní dráhu. Přeji jí, aby byla po mamince.
FM
No nechápu jak si někdo u této zubařky mohl vypěstovat fobii ze zubařů:).. ja jsem se zubařů bál víc než 10 let a moje zuby to bohužel odnesli docela. Teď chodím zde a NAOPAK jsem si vypěstoval dobrý pocit, když k této zubařce jdu. Takový skvělý přístup jsem nezažil nikdy u žádného zubaře, ani u kteréhokoliv jiného druhu doktora. Jsem neuvěřitelně šťastný, že mám to štěstí chodit právě sem.
Týna
K paní doktorce chodím od mala a vypěstovala jsem si u ní fobii ze zubařů. Momentálně hledám jiného. Když vidí, že se člověk bojí, rozhodně by na něj neměla být nepříjemná a připomínat, že má v čekárně ještě někoho jiného, že na něj nemá čas, i když ho před tím v klidu nechala 3/4 hodiny čekat. Chodili jsme k ní celá rodina, ale postupně všichni odcházíme.
Harusová
Velmi deobrá lékařka. Spokojenost Harusovi