Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Almina A.
Takova robot doktorka, neumi s detmi, ani se neusmiva, vsechno hotovo raz, dva, neni cas na otazky, nepriklada vyznam znepokojeni rodicu, (je normalni ze miminko spi jen 2 hodiny z 24, a breci non stop, ze nic neji a nepije cely den), spatna diagnoza, kvuli ktere jsme cele mesice zbytecne trapili miminko. Nejhorsi rok v mem zivote. Nakonec jsme zmenili pediatra, a s panem doktorem Vomackou jsme velice spokojeni.
dolezalrad
Dobrý den,nikdy bych této lékařce nesvěřila své dítě již, ve třech letech mi po 8 dnech, kdy dítě nemohlo na záchod řekla , že je to normální, poté jsem vezla dítě do nemocnice, kde jsem s ním 10 dní ležela, doma měla kojence ještě a syn dostal 16 klystýrů. Od paní Sykáčkové jsem okamžitě se stížností odešla. Nesvěřila bych ji své děti už.
Josef Bartůšek
Výborná doktorka, výborný přístup, bezva sestra, fajn ordinace - prostě príma :-)
JH
S pani doktorkou jsme velice spokojeni. Je mozna prilis opatrna, ale to neni na skodu.
Jsme moc spokojení s paní doktorkou Sykáčkovou a její sestřičkou.Snaží se pomáhat na 100% a to moc oceňuji.Lepší jsme si nemohli vybrat...
Skvělá paní doktorka i současná i minulá sestřička. Všechny to umí jak s dětmi, tak s rodiči, paní doktorka je pečlivá, nepředepisuje antibiotika ode dveří. Naprostá spokojenost!!
Doktorka je velmi pečlivá, jsme s ní naprosto spokojeni.
Kvalifikovaná doktorka s příjemným vystupováním, snaží se vše řešit rozumnou cestou a ne hned antibiotiky. Milá, vstřícná, jsem s ní spokojená.
Co k paní doktorce dodat? Snad nic.Maximálně pečlivá,vstřícná,vysvětlí,poradí.......Prostě pediatr jak má být.
Paní doktorka je dle mého názoru pediatr jak má být. Mám dva syny,dvou letého a půl ročního. O oba se paní doktorka stará přesně tak ji představuji. Nepíše zbytečně nesmyslné množství léků a umí podpořit a poradit.
Upravit nebo spravovat profilPediatři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Pediatři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Pediatři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze