Zobrazit ostatní profily zubařů v okolíSlužby a ceník služeb
Jak fungují ceny?
Sona Vancova
Pani doktorka je uzasny profesional, ktory transformoval moj zivot aj moju osobnost, som jej nesmierne vdacna. V spolupraci so spickovym laborantom pracovala na zlepseni mojho usmevu a vysledok bol skvely, teraz sa stale usmievam a citim sa uplne inak. Som velmi rada, ze u nas mame odbornikov na estetiku zubov, ktori sa tomu primarne venuju. Pani doktorka aj jej sestricka su velmi prijemne a optimisticke, v praci su efektivne. Pani doktorka mi bola doporucena, ako stomatolog, ktory dokaze vyriesit moj problem a skutocne to tak bolo.
Jana
S pani doktorkou mam len tie najlepsie skusenosti. Doporucujem kazdemu, kto chce krasne zuby (upravu vzhladu), kto hlada profesionalny pristup, kvalitne materialy a prijeme prostredie. Uz od vstupu do cakarne vas caka prijemna atmosfera (co sa neda povedat o kazdej zubnej ambulancii). Pani doktorka Smolikova sa specializuje na protetiku, preto sa moze zdat, ze si nechava iba cast klientely. Svoju pracu (protetiku) robi excelentne, mensie zakroky ako kazy nechava na spolupracujucich doktorkach vo vedlajsej ambulancii. Je pravda, ze pristup a kvalita jej prace sa s kolegynami neda porovnat. Takze ak hladate niekoho, kto Vam spravi krasne zuby (fazety, korunky, mostiky..) - tak je pani doktorka jednoznacnou volbou. Ak hladate zubara na klasicke ukony, tak je to zbytocny luxus a staci si najst kvalitneho vseobecneho zubara.
S paní doktorkou nemám nejlepší zkušenosti. Mám pocit, že jednou říkala ono a pak zas něco jiného. Jednou něco bylo možné a pak zas ne. Člověk se v tom nevyznal a jen ztrácel důvěru v ní. Což si myslím, že pokud jde o zubaře, nebo jakéhokoliv jiného doktora, není dobře.
Kvalitní péče o pacienta.
Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze