POSKYTUJEME
➕ řešení problematiky ušních, nosních a krčních onemocnění
➕ endoskopické vyšetření nosní dutiny, nosohltanu a laryngu (hlasivek)
➕ vyšetření nosní mandle pomocí rigidní optiky
➕ vyšetření vedlejších nosních dutin ultrazvukem
➕ předoperační vyšetření před ortopedickými a kardiologickými operacemi
➕ provedení stěrů
➕ vyšetření sluchu dětí i dospělých
➕ vyšetření sluchu při práci v riziku hluku
ZARUČUJEME
➕ kvalitní komunikace s pacientem
➕ kvalifikovaný personál
➕ bezproblémová návaznost péče na ORL klinice Fakultní nemocnice v Plzni
USNADŇUJEME
➕ pacienty přijímáme i bez doporučení praktického lékaře
➕ pružnou ordinační dobou vycházíme vstříc časovým možnostem pacienta
➕ díky objednání na určitý čas odpadá dlouhý pobyt v čekárně
➕ pacient může komunikovat osobně, telefonicky i emailem
Pacienti se zdravotním pojištěním a soukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily otorinolaryngologů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Adaptivní návštěvy pro děti
Laserové odstranění nosní průchodnosti
Zobrazit ostatní profily otorinolaryngologů v okolí6 názor pacienta
Z.J.
Velmi příjemné vystupování, pečlivé a citlivé vyšetření, vysvětlení nálezu , dodržování času objednání. Paní doktorku mohu jenom doporučit.
Lenka
Velmi milá paní doktorka s úžasným přístupem k dětem. Narozdíl od jiných ORL nás neodbyla, a i přesto, že necítíme žádné obtíže, nás důkladně vyšetřila. Kéž by to takto fungovalo všude :)
lucka.girl
Paní doktorka je velice milá a po vyšetření mě odeslala i na rentgen. Poté mi vysvětlila užívání léků a objednala mě na kontrolu. Velmi profesionální a zároveň lidské jednání.
Váš účet byl odstraněn
Dobrý den. Po dlouhé době jsem narazila na moc milou paní doktorku, která pečlivě zvažuje všechny možnosti, i přesto, že u mě se ve finále prokázala obyčejná chřipka. Empatická, příjemná, klidná...nebudu se bát sem vzít i děti, pokud bude nějaký problém...Děkuji
Václav Š.
Velmi milá a komunikativní. Hledá osobní přístup, pečlivě promýšlí souvislosti. Pracoviště pěkné a urovnané.
Milena
Velmi vlídná, příjemná a pečlivá paní doktorka. Po objednání nikdy nečekám, objednat se můžete i ráno na daný den a vždycky si čas najde. Chová se velice hezky k dětem. Pomůže, vysvětlí, zodpoví všechny otázky. Mohu jen doporučit.