Vzkaz pro pacienty - vstupní a preventivní prohlídky provádí MUDr. Sládková. Každý z lékařů na pracovišti nosí jmenovku lékaře viditelně připevněnou na oděvu, prosím vždy identifikujte lékaře a pokud chování nebude odpovídat normě, ihned se obratte na vedoucí lékařku MUDr. Blanku Číhalovou tel

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

Návštěva paní doktorky při vstupní prohlídce do nového zaměstnání byla naprosto KATASTROFÁLNÍ. Chovala se nepříjemně, arogantně, nevstřícně (Jednání typu: "tak dáte mi ty papíry nebo co?!"....). Žádné vyšetření neprovedla a při zjištění 0,5 dioprií se mě dokonce rozhodla nahlásit na dopravní inspektorát, jelikož jsem brýle neměla uvedeny v ŘP. V žádném případě nedoporučuji.
Poznámka pro ostatní: v žádném případě nevykonávám profesi profesionálního řidiče!!!!!!!!!!!!!

Vstupní prohlídka při nástupu do zaměstnání proběhla tak, že jsem přišla temným schodištěm do stejně temné čekárny a tak jsem si dovolila zaklepat na dveře... následovala přednáška o tom, že snad umím číst, a že je na dveřích jasně napsáno "NEKLEPAT!!!" a vhodit kartičku do díry ve dveřích. Když jsem se pokusila kartičku předat do ruky, zabouchla a musela jsem kartičku vhodit do díry a čekat několik minut než si ji MUDr. převezme a otevře dveře. Následovala opět přednáška o slušném chování a zběžně prolistovala kartu, nechala si v hotovosti zaplatit 400Kč, a pak teprve napsala potvrzení, ikdyž jsem ji upozornila na fakt, že jí to zaplatí zaměstnavatel. Názor si udělejte sami, pokud jste odvážní nebo máte zájem o nevšední zážitek, pokud tam musíte jako já kvůli zaměstnavateli tak držím palce!!

Poznámka 2: Zjistila jsem, že paní doktorku zastupovala její zaměstnankyně - doktorka Sládečková, tudíž informace výše patří k jejímu jménu!