Zobrazit ostatní profily parodontologů v okolíCeník
J.Z.
U mé 16leté dcery paní doktorka postupovala velice klidně a profesionálně, vše jí vysvětlila, chválila, ošetření a instrukce jak dále postupovat naprosto bez čehokoliv, co by se dalo vytknout. Sestřička také velice příjemná. Naše zkušenost je tedy velice dobrá.
MZ
Nedoporučuji.
Snaží se vnucovat zbytečné služby a odkazuje pacienty na jiné lékaře na své klinice.
Dana
Paní doktorce bych touto cesto chtěla poděkovat jak se o mě postarala. Zuby mi zachránila a vzhledově vylepšila. Má
úžasnou slečnu na zubní hygieně. Pro obě velký dík.
M.S.
Do ordinace jsem přišla na konzultaci stavu odhlalených krčků. Paní doktorka mi nabídka operaci překrytí krčků. Musím říci, že detaily, které mne zajímaly k danému zákroku mi nebyly dostatečně objasněny, mám se prý podívat na internet a nastudovat si to a pak až přijít na zákrok. Měla jsem pocit, že ji mé dotazy doslova obtěžují. Paní doktorka si ještě během mé návštěvy a usezení na křesle odběhla cca na 10 min. vyřizovat jiné záležitosti. Pozitivní naopak vidím snahu a přístup sestry. Našla jsem si jiného odborníka, který mi věnoval svůj čas a vše potřebné vysvětlil a ukázal.
Jan
Lekarka me objednala na kontrolu po zubnim zakroku. Na kontrolu jsem musel cekat 45 minut po objednaci dobe, protoze soubezne se mnou cekalo 5 dalsich lidi. Z toho je hezky videt, jak si lekarka vazi casu svych pacientu - vazi si spise pouze sveho vlastniho casu. Kdyz jsem se konecne dostal na radu, lekarka vubec nemluvila vecne a zacala mi spilat, ze bych mel jit na zubni hygienu a na dalsi zakrok k ni. Pochopil jsem, ze me pozvala na kontrolu pouze proto, aby mi nabidla dalsi sluzby (idealne u ni v ordinaci). Proto tuto navstevu povazuji za ztratu casu. Osobni pristup lekarky hodnotim hrozne. Zajem o pacienta je maly a jde ji pouze o jeji prospech - coz je normalni, pokud vsak lekar toto kompenzuje prijemnym a trpelivym pristupem k pacientovi. A to neni jeji pripad.
M.O.
Odinaci pani doktorky Sieglove hodnotim neutralne. Jako pozitiva vidim zkusenost lekare a prijemnou sestru. Zakrok a hojeni u me probehly bez komplikaci. Naopak se mi nelibi, ze se pani doktorce moc nechtelo do vysvetlovani detailu ohledne zakroku a chvilemi pusobila tak, ze chce pouze moje penize. Coz u doktora neni moc dobra vizitka. Navic jsem vzdy cekal v ordinaci dalsich 15-60 minut od objednaci doby. K pani doktorce bych podruhe spis nesel.
Olga
Abych to zkrátila přišla jsem nakonec o zub. Když mi paní doktorka Sieglová (ač řádně objednaná, pokaždé jsem čekala nekonečně dlouho, také si vyřizovala osobní záležitosti) řekla, že ke kousání mi stačí ještě o jeden zub méně, že mi jej může vytrhnout, protože se jí také nelíbil, odešla jsem od ní. Zda šlo zub zachránit, už dnes nikdo s jistotou neposoudí. O další jsem ale nepřišla. Mám nového skvělého parodontologa. mysl.
frkah
Paní doktorka mi zachránila zuby, které mi jiní lékaři chtěli vytrhnout. Respektuje strach , vcití se do bolesti. Díky. FK
skokan.da
Paní doktorka je velmi pečlivá a ohleduplná a profesionálně na výši. Co víc bychom si mohli od stomatologa žádat? S ošetřením jsem byla vždy velmi spokojená a paní doktorce tímto děkuji.
skokan.da
Paní doktorka Sieglová je profesionál, její odborné znalosti jsou na vysoké úrovni a pracuje pečlivě a ohleduplně. Jako pacient jsem velmi spokojen.
Upravit nebo spravovat profilParadontologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Paradontologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Paradontologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze