MUDr. Dana Sedláčková

Přiblížit mapu
Interní a infektologická ambulance

Kubíčkova 8, Brno

Přiblížit mapu

I já přidávám svoji poctu paní doktorce, vše tu napsané je pravda. LEpší doktorku jsme si nemohli přát. :-)

Paní doktorka je úžasný člověk a profesionál.Kéž by takových lékařů bylo více!

MUDr. Sedláčková je skvělý odborník na svém místě. Její lidský přístup zbavuje pacienta obav. Je prostě skvělá a všem moc a moc doporučuji.

Musim souhlasit se vsemi kdo tady na pani doktorku pisou kladne komentare. Neodvazim se hodnotit jaky je to odbornik, protoze jsme od ni meli zatim jen ruzna ockovani a leky do zahranici (a zatim jsme problem nikde nemeli, takze svoji praci asi dela dobre)a vazny problem jsme jeste nikdo nemeli a tak v tomto ohledu hodnotit nemuzu, ale vzhledem k jeji praxi a zkusenostem si myslim, ze na tom bude i p oodborne strance velice dobre. Co uz hodnotit ale muzu, je opravdu az neuveritelny pristup k pacientovi, samozrejme v kladnem slova smyslu. Nikdy jsme nikdo z nas jeste nepotkali doktora s tak lidskym pristupem k cloveku. Vse se snazi vysvetlit, je velice ochotna a jde ji opravdu o cloveka jako takoveho, nejde ji o carku jako dalsiho pacienta.

Vážně ochotná, příjemná a má starost o pacienty

Paní doktorka Sedláčková je naprosto úžasná. Jezdím k ní až z Prahy a doporučila jsem jí řadu svých známých. Všichni byli jejím přístupem zcela okouzleni. Důležité je, že je však i vynikající lékařka, která pátrá dokud nenajde příčinu, nevzdává se, pacientovi všechno vysvětlí a pokud je to v jejich silách, tak i pomůže. Prvně jsem se s ní setkala v roce 2005, kdy mi nemohli objasnit stále se zvětšující bolesti kloubů všech druhů. Byla jsem doslova šílená, protože jsem cítila jak se bolesti rozlézají a všude mě měli za hypochondra. Paní doktorka mi konečně diagnostikovala boreliozu a pomohla jí vyléčit ( i když úplně se vyléčit nedá) ....je prostě hrozně šikovná a ještě se nestalo, že by jsem na ni slyšela křivé slovo. Je hanba, že lékařce jako je ona VZP nechtěla dát smlouvu, a proto její pacienti musí přejít k jiné pojišťovně. Ale nakonec jsem ráda, že jsem VZP opustila neboť tato pojišťovna se vůbec o své klienty nestará....tak proč je dotovat! Jmenuje si také Sedláčková, ale jde pouze o shodu jmen. Dříve jsem se jmenovala Milerová.

Paní doktorka Sedláčková je také odborník na cestovní medicínu. Vždy, když jsem se chystala na nějakou cestu do zemí, kde je třeba nějakého očkování, okamžitě mi naordinovala všechny potřebné vakcíny a antimalarika, takže jsem při žádné ze svých cest do exotických zemí neměla problémy.

T

Paní doktorka Sedláčková je výjimečná svým lidským přístupem, nebagatelizuje příznaky, snaží se o co nejpodrobnější vyšetření, je to profesionálka každým coulem. Takových milých, obětavých, příjemných lidí (natož doktorů) je opravdu velice, velice málo. Plně paní doktorce důvěřuji, vždy mi dokázala pomoci, i když jiní nade mnou zlomili hůl. Přišla jsem za ní s boreliozou, díky kompletním vyšetřením se v závěru diagnostikovala i porucha funkce štítné žlázy a rozjetá celiakie. Nebýt paní doktorky, tak se v tom plácám pořád a budu nejspíš za hypochondra. Nyní po přeléčení borelky ATB, dlouhodobém držení bezlepkové diety,každodenní medikaci Euthyroxu se můj stav konečně zlepšil. Paní doktorka je opravdu PROFÍK. T.K.

S vyjádřením ostaních mohu jen souhlasit.

Velmi dobrá paní Doktorka,navštěvuji ji již několik let a je jako můj příbuzný,cítím se u ní opravdu v bezpečí...
Myslím si,že kdyby měl každý takový přístup k pacientovi jako ona,tak by to byla nádhera.