Jenda
Naprostá spokojenost,chodím k paní zubařce,vždy pomohla,několik kamarádů jí navštěvuje také a slyšel jsem jen chválu,když vyléčila i to co jiní zubaři pokazili.Sestřička také v pohodě,objednání bez problémů,pokud mají výhledově narváno,tak se vám pokusí zavolat,když někdo vypadne.A co velice oceňuji je systém objednávání,který tam celkem fuguje,snad nikdy jsem nečekal déle jak půl hodiny,ne jako v některých ordinacich kde jste objednaní a přijdete na čas a jste desátí.
Jana Bustova
K paní doktorce jsem jela s akutním problémem, přestože k ní nepatřím. Velice ochotně a profesionálně mě ošetřila. Trhala mi sedmičku pod kterou byl váček, přestože se jednalo o zbytky zubu, tak velice rychle a bezbolestně vyndala všechny kořeny. Paní doktorka i sestřička byly obě velice milé, určitě doporučuji :-)
Pani,co zde kritizuje pani doktorku,byla asi úplně někde jinde.Už dlouho chodím k p.doktorce na ošetření a nikdy jsem se nesetkala s hrubostí nebo nepříjemným chováním. Naopak je milá a šikovná a že vrtá,tak vrtá tam, kde je to nejspíš třeba! Plomby drží a nic mě po jejím zákroku nebolelo.
Nepříjemná,protivná.Stejně tak i sestra,po telefonu mám pocit,že je jen obtěžuji.Nestydí se při telefonátu hovořit 3 minuty s někým vedle a vy jen čekejte.Neumí pořádně blombovat,po jejím výkonu jsem měla zánět.Když má vrtat ,vyvrtá pomalu celý zub.Je hrubá.Už nikdy více.Na své děti bych jí nenechala ani sáhnout.Nejhorší zubní lékařka v Jižních čechách!!!
Mladá, přijemná, ochotná, šikovná
Doporučuji
zoubky spraví dokonale
MOC MILÁ A HODNÁ PANI DOKTORKA, ŠIKOVNÁ A RYCHLÁ,VŽDY OCHOTNÁ POMOCI. MÁ U SEBE MILOU A PŘÍJEMNOU SESTŘIČKU TAKŽE SI ZASLOUŽÍ DVOJNÁSOBNOU POCHVALU. MÁ VELMI DOBRÝ PŘÍSTUP K DĚTEM.
Vlastin
Slušné jednání, vždy ochotná pomoci.
je moc milá a hodna na deti