Zobrazit ostatní profily dermatologů v okolíCeník
helesic.p
Perfektní doktorka na vše se zeptá vše vysvětlí ja jsem sni velmi spokojená a jsem ráda ze jsem byla doporučená právě kni
Ondra Huptych
Byl jsem tam jednou a už nikdy víc. Absolutní nezájem p. doktorky mne úplně odrovnal. Dodnes se z toho nemůžu vzpamatovat. Vyšetření proběhlo tak, že jsem si měl sundat tričko a milá paní mne z cca 3 metrů od stolu udělala diagnozu !!! Opravdu nechápu. :(
tydlikova
Nemyslím si, že Dr. Pospíšilová je ten pravý odborník, nejde s dobou, novinky v oblasti dermatologie nezná, dál se asi nevzdělává, přitom vše je dostupné i pro laiky na internetu,několikrát jsem si ověřila, že mnohé nevěděla z obl.kožního lékařství,což je ostuda,jiní lékaři, kde jsem se na totéž ptala o všem věděli.Proto nemohu pí doktorku hodnotit jako odbornici, zvlášt´u lékařů platí, že se musí neustále zajímat o novinky a pokroky v medicině, což u této pí dr. neplatí.
Taťána Bártová
Perfektní lékařka, pomohla mi vyřešit letité problémy během chvilky. Žádné čekání, sestřička milá, jsem velmi spokojená a už nikdy jinam :-)
Sára
Paní doktorka je strašně hodná, obětavá, vše vysvětlí, pošle i k jinému odborníkovi, nebojí se přiznat že něco neví a najde si to třeba na internetu, mě velice pomohla a umí se na problém podívat globálně a i psychicky podpořit! A sestřička je taky milá, já doporučuji!
carpová
Já bych tak kladně nehodnotill, vícekrát jsem se přesvědčil, že neznala běžnou věc oh.léčby některých kožních problémů, přitom na internetu se lze dočíst a nastudovat mnohé, takže jako laik jsem toho věděl o problému víc než ona, což mě velmi zarazilo.přece lékař má jít s dobou a studovat průběžně, pořád je plno novinek na poli medicíny.
Fialová Iva
K paní doktorce chodím již několik let a mohu říci,že jsem s ní velice spokojená nikdo jiný mi nepomohl,tak jako paní doktorka mohu všem vřele doporučit.Moc děkuji
Paní doktorka je skvělá - po odborné i po lidské stránce!
www.kozniambulance.com
webová stránka přímo MUDr. Pospíšilové.
Jsou zde ordinační hodiny a všechny důležité informace :-)
Já jsem s paní doktorkou velmi spokojená, je příjemná a opravdu se snaží poradit a pomoci. Potřebuji vědět, jak má ordinační hodiny a hlavně, kdy má delší ordinační hodiny. Děkuji za případnou informaci.