Ord. lékaře specialisty - alergologie
Slovenského Národního Povstání 2651/20, Most, Litvínov

Oborová zdravotní pojišťovna

Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více

Zobrazit ostatní profily alergologů v okolí

No tak vzhledem k tomu, že mi první forma komentáře a hodnocení nebyla povolena (již před několika lety, až teď jsem to vydýchala) protože by pravděpodobně tato paní - nechci jí nazývat ani doktorkou musela lézt kanály, tak stručně a jasně:
Nejhorší co jsem kdy zažila, neprofesionalita, arogance, náladovost, nesoustředěnost - opisuje to samé z minulé lékařské zprávy, absolutně jí nezajímá problém s kterým přijdete, jste pro ní další toaletní rolí na věšáku na WC, který orazítkuje a zve dalšího do ordinace. Když jsem od ní naposled už rozhodnutá, že už mě nikdy neuvidí odcházela, necítila sem se nikdy více ponížena, díky zážitku ohledně receptů a prášků na alergii - který nemohu více rozebírat, aby mi nebylo hodnocení zase zamítnuto!
Jejím jediným štěstím je, že provozuje praxi v Mostě/Litvínově, kde není situace s alergology nijak veselá a není na výběr mezi kvalitními lékaři, takže mi je svým způsobem lidí co nemají dostatek financí dojíždět do jiného města a mají omezený prostor pro výběr lékaře líto...

Paní doktorka s "vynikajícím" přístupem. Arogance a drzost jakou jsem u žádného doktora nezažil. Nechodím po doktorech nijak extrémně, ale to, co jsem zažil u paní "doktorky", to mě zarazilo. Paní evidentně zapomněla, že jako lékař má v první době léčit a tedy lidem pomáhat...Proto píši toto hodnocení, lékař není jen o znalostech, je také o přístupu k pacientům. Po přečtení ostatních příspěvků pacientů mohu potvrdit, že pokud neví jak léčit, promění se v arogantní osobu, pokud léčba zabírá, je poměrně milá. K této paní bych osobně již nešel, ani kdyby byla poslední alergolog na světě.

Paní doktorka na mě působila kladně,dneska jsem zůstala stát s otevřenou pusou,arogance nadřazenost a zdůrazňování,že ona je alergolog,ne já .No byla jsem tam se synem určitě naposledy,Sesřička super,prostě pofesionál

S Paní doktorkou jsem velice spokojená. Dojíždím k ní již několik let z Chomutova, něboť zde ta péče opravdu za nic nestojí. U zdejší doktorky jsem byla za těžkého astmatika a věčně jsem ležela v nemocnici na kapačkách a na kyslíku. Pokaždé jsem ještě dostala vynadáno, jak jsem si jen mohla dovolit se dusit a podobně. Došlo to tak daleko, že jsem k ní už radši ani nešla a rovnou to řešila injekcí na pohotovosti. Ale dlouhodobě to bylo pochopitelně nemožné. Až má OL přišla s návrhem změny alergologa a doporučila mi právě Paní doktorku Krtičkovou. Od té doby jsem v nemocnici nebyla ani jednou, kompletně mi změnila léčbu a astma je od té doby pod absolutní kontrolou. I těhotenství jsme přestáli bez nejmenšího problému a za to jí moc děkuji. Je dle mého názoru výbornou lékařkou a arogantní přístup jsem u ní za ty roky nezažila ani jedinkrát. Neměnila bych a vřele ji doporučuji dál.

je prostě nejlepší

Dobrý den, ano paní doktorka je milá jak jsem se mohla i já přesvědčit. Chodila jsem k ní 5 let. Dokud léčba pomáhala, opravdu jsem si nemohla na nic stěžovat. Pak pomoc paní doktorky potřebovala má dcera a paní doktorka si nevěděla rady. Hned byl její přístup o 100% horší. Byla arogantní a velmi nepříjemná. Takže, když léčba zabírá, je milá,ale pokud nezabírá, paní doktorka neví kudy kam. Takový přístup se od odborníka neočekává a pokud si nevěděla rady, měla mou dceru postoupit jinému odborníkovi. Sestřička u paní doktorky by zasloužila jedničku s hvězdičkou. Jana

Vzkaz pro pana či paní TK: Znám dobře paní doktorku Krtičkovou 28 roků, není a nikdy nebyla ani v nejmenším namyšlená, tím méně ne arogantní! Jako člověk i jako lékař je skvělá. Nebo si snad vůči vám dovolila takovou neomalenost, že vám jako astmatikovi vytkla kouření?!

paní doktorka je proste nejlepsi.umi dobre urcit diagnozu..Mam ji rada

B

Profesionální paní doktorka, příjemný přístup k pacientovi po 5 letech mi pomohla vhodnou lečbou vyléčit sennou rýmu. Velice příjemná sestřička. Všem doporučuji

T

Já se tedy o léčbě paní doktorky nemůžu vyjádřit kladně.Jako diagnostik není dobrá,navíc je arogantní a namyšlená.Její přístup k lidem není vůbec dobrý a zdaleka to není jen můj názor.Sestřička je naopak moc milá a příjemná.