Odborná oční lékařka
Havlíčkova 13, Hodonín

Zobrazit ostatní profily očních lékařů v okolí

Lékařka je úžasná, i přes to, kolik má práce dokáže vnímat všechny pacienty a pomoci jim.
Mně samotné pomáhá neustále a to k ní chodím často, je moc milá a vždy mi pomůže.
Je velice vlídná k rodičům s dětmi, i když je v ambulanci mnoho povyku, asi proto, že je taky matka, tak to respektuje a i tak je vklidu a moc hodná.
Doporučuji všem, je nejlepší v okrese.

D.

15 let jsem měl problémy s pálením očí. Kolem roku 2000 jsem byl na vyšetření v Kyjovské nemocnici. Tam mi stanovili, že nic není, a že vše je můj subjektivní pocit. Až se mi podařilo přijít k paní doktorce Křenové, která se mi plně věnovala, na základě několikanásobného vyšetření stanovila diagnozu, příčiny i důsledky. Plně poučila o potřebě jak se chovat, a jak předcházet problémům. Až tato paní doktorka mně zbavila zdravotních problémů. I tímto jí děkuji za její snahu.

velmi příjemná, skvělá...byla jsem u ní se synem a vše bylo ok. doporučuji

Jeste nebyl nikdo z rodiny kdo by byl spokojen... myslim ze dalsi komentare jsou zcela zbytecne...
Hodnocení bylo změněno na "Nedoporučuji". Důvod: Obsah komentáře neuvádí důvod nekompetentnosti lékaře.

Konečně jsem našla pro děti tu správnou péči.Milá paní doktorka,ale ještě předtím musím vychválit jednání její vždy usměvavé,pohodové,příjemné sestřičky.Už chodíme celá rodina jen k nim.A to bez stresu,bez pláče,bez chyb v brýlích.Úžasný přístup obou,nejen k dětem.Vysoce odborně vybavená ambulance,moderní přístroje,-s kterými umí obě zacházet-a to není tak běžné.Děkujeme,sestřičko a paní doktorko!

Skvělá lékařka, doporučuji. Velmi profesionální přístup k dětem i dospělým. Příjemné jednání, chodíme k ní celá rodina

R

skvela doktorka vyborny diagnostik.I v Brne na detskem oddeleni ji chvalili ze je vyborny diagnostik.Doktorka na svem miste.Doporucuji

Nejlepší oční lékařka v Hodoníně.Díky za ní. Chodíme k ní celá rodina.

U paní doktorky jsem byl vícekrát s ječným zrnem, a jsem s ní spokojen.

Velmi dobrá oční lékařka - odbornice na svém místě. Skvělý přístup k pacientům. Celá moje rodina k ní dojíždí a jsme velice spokojeni - doporučuji!!!