R.Stehlíková
Paní doktorka Kounovská je prostě skvělá.
Jsem dlouhodobá pacientka a nikdy mně nezklamala.
Paní doktorka je velice milá, ale především velice ohleduplná k mým zoubkům :D
profesionalni a pritom velmi pratelska pani zubarka
Dušan Kejmar
Vždy jsem byl s přístupem a prací MUDr.Kounovské maximálně spokojen, nesetkal jsem se za svůj život s lepším stomatologem. S čistým svědomím doporučuji všem.
Daniel
K jiné než k nejlepší bych nechodil.Paní doktorka je nejem skvělý profesionál a je vždy milá a její lidký přístup by mohl být pro mnohé příkladem,tímto se také omlouvám,že někdy při ošetření usínám.
Monika
Paní doktorka Kounovská je fakt úžasná. Nemůžu hodnotit jinak než kladně. Já osobně se zubařů bojím ale k ní mám naprostou důvěru. Naučila mě se zákroku a samotného zubaře nebát. Fakt super.
Karolína
Paní doktorka Kounovská je opravdu skvělá, příjemná a umí to perfektně i s dětmi. A dodržuje i objednací časy, takže bez čekání. Můžu jen doporučit.
Souček Vladimír
Jsem rad, ze mohu na techto strankach pochvalit moji pani zubarku Kounovskou. Znami si neustale na zubare stezuji, ale to ja opravdu nemohu. Chodim k ni leta a vzdy byla velmi mila a ochotna. Take se snazi, aby me zakrok nebolel, je velmi opatrna.
Petra
S pani doktorkou jsem velmi spokojena, je pratelska a hlavne to opravdu umi. Po predchozich zkusenostech s jinymi lekari jsem opravdu rada, ze chodim k ni.
dedy
Paní doktorka Kounovská je velmi jemná zubní lékařka, má pochopení pro pacienty, kteří se " bojí" zubařů, léčbu s pacienty konzultuje a vše náležitě vysvětlí, je vždy ochotná a usměvavá.
Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze