Masarykovo náměstí 2667, Pardubice 53002
Martin
Dlouholetá obvodní lékařka. Pravdou je, že nechodím k lékaři nijak často, spíš výjimečně. Ale když přijdu, proklepne mě ve všem, co může. Pracuje tak, aby něco nezanedbala. Pošle mě na různá vyšetření, byť nevykazuji symptomy nějaké nemoci. S panem "A" nesouhlasím, ale každý má právo na názor. Vlastně on je důvod, proč jsem se rozhodl recenzi napsat.
Jan S.
Je mojí lékařkou už mnoho let a když přijde řeč na lékaře, tak ji dávám za příklad. Opravdový zájem, svědomitost a snaha pomoci. Prevence na výbornou. Mám k ní velkou důvěru.
Aneta N
Výborná paní doktorka, která se o vás skutečně zajímá a chce vám pomoci. Nic pro ni není problém. Děkuji!
Marek N
Naprosto skvělá lékařka s výborným přístupem k pacientům. Máte pocit, že se o vás lékař skutečně zajímá a chce pomoci.
Lucka D.
K paní doktorce chodím skoro rok a nemůžu si na ní stěžovat! je perfektní a sestřička také moc příjemná, navíc nikdy v čekárně nečekám déle než 10 minut :-).
• Poliklinika KOLF s.r.o. • •
E
Emma
je prostě užasná:-) nic nepodceňuje a vždy se stara hlavně o pacienty a jejích zdraví , vřele doporučuji!!!
Bohužel musím napsat velmi negativní stanovisko na velmi arogantní, netaktní doktorku. A bohudík musím napsat, že jsme se k ní dostali omylem a není mojí stálou ošetřující lékařkou... Nikdy víc k ní! Kladné názory zde mi přijdou hodně "nahrané". Paní doktorce jde především o blaho své vlastní...
Pečlivá,lidská, svědomitá se zájmem o pacienta. Její sestra je takéž plná pochopení. Prostě jsou obě úplně nejlepší.
jiří demuth
prostě velmi dobrá.dopručuji
T
Tylchrtová Pavla
profesionální,nezanedbá zdánlivou maličkost,velmi příjemná a pečlivá,má zájem o pacienta.
- Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Pardubicích
- Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Pardubicích
- Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Pardubicích
- Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Pardubicích
- Praktičtí lékaři s Všeobecná zdravotní pojišťovna v Pardubicích