Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
CRP (C-reaktivní protein)
Ekg - elektrokardiografie
MUDr. Youngová & spol., s.r.o. (young+co)
INR (test srážlivosti krve)
Léčba akutních nemocí
MUDr. Youngová & spol., s.r.o. (young+co)
Návštěvní službu v domácnosti pacientů pro imobilní pacienty
MUDr. Youngová & spol., s.r.o. (young+co)
Odběr krve a moče pro laboratorní testy
Očkování
MUDr. Youngová & spol., s.r.o. (young+co)
Ošetření nepojištěných osob (hrazená péče)
MUDr. Youngová & spol., s.r.o. (young+co)
Potvrzení o zdravotní způsobilosti k vydání zbrojního průkazu
MUDr. Youngová & spol., s.r.o. (young+co)
Pracovnělékařské prohlídky (např. vstupní prohlídka do zaměstnání)
Preventivní prohlídky
Telefonické konzultace
MUDr. Youngová & spol., s.r.o. (young+co)
Test okultního krvácení, pro screening rakoviny tlustého střeva
MUDr. Youngová & spol., s.r.o. (young+co)
Testy pro diagnostiku hepatitidy C bez nutnosti odběru krve - na počkání (nehrazené zdravotní pojišťovnou)
MUDr. Youngová & spol., s.r.o. (young+co)
Testy pro diagnostiku hepatitidy c bez nutnosti odběru krve - na počkání (nehrazené zdravotní pojišťovnou)
MUDr. Youngová & spol., s.r.o. (young+co)
Testy pro diagnostiku HIV na počkání (nehrazené zdravotní pojišťovnou)
MUDr. Youngová & spol., s.r.o. (young+co)
Unikátní systém internetového objednání na adrese https://oasys.young.co.cz
Od 30 Kč
MUDr. Youngová & spol., s.r.o. (young+co)
Vyšetření hladiny cukru v krvi
Vyšetření řidiče
Zasílání opakovaných receptů emailem
Od 30 Kč
MUDr. Youngová & spol., s.r.o. (young+co)
Mé lékařské kolegyně v našem týmu jsou:
- MUDr. Přemysl Nový
- MUDr. Olga Šimovičová
- MUDr. Hana Škodová
- MUDr. Kristina Tůmová
- MUDr. Adriana Youngová
Ordinuji v češtině, angličtině a (alespoň částečně) ruštině.
Od začátku r. 2014 provozujeme vlastní systém on-line objednávání "OASYS". Systém umožňuje pacientům mj.:
* Objednat se kdykoliv, i mimo pracovní dobu
* Změnit či zrušit stávající objednávku/y – bez ohledu na to, jak byly tvořeny
* Získat dřívější termín na základě automatické nabídky OASYSu, stačí odpověď na SMSku
* Obdržet připomínkovou zprávu před termínem objednávky (SMSkou nebo emailem)
* Zrušit objednávku odpovědí na připomínkovou SMSku nebo přes webový prohlížeč
* Obdržet připomenutí když máte nárok na preventivní prohlídku nebo je čas nechat se přeočkovat
* Založit novou kartu – pro úplně nového pacienta
* Založit nový účet OASYS – spárováním se stávající kartou, pak si můžete identifikační údaje upravit sám
Technické řešení jsme specifikovali sami a proto představuje zcela unikátní službu.
Helena Neckářová
Paní doktorka je lékařka tělem i duší, profesionální a současně velmi lidská a empatická. Důkladná, systematická.. ..prostě ideální lékař a výborný diagnostik.
Škoda organizačních změn ze strany vedení, které mi připadají odlidštěné a diskriminující starší občany, kteří nejsou schopni pracovat se sestrou Emmy. Komunikace v případě akutních stavů mi připadá nedostatečná, troufám si říci, ne zcela profesionální - na webu je uvedeno, že má v akutních případech pacient kontaktovat pohotovost... Snad se to časem zlepší!
I přes tato úskalí jsem z péče paní doktorky a z pěkného prostředí nadšená.
S.Romanovska
Úžasná paní doktorka, jsem ráda ze jsem tolik let u vás. Škoda že nejste v ordinaci častěji, uvažovala jsem i o změně střediska, neboť poslední rok jsme se k vám už nedostala.
Děkuji za Vaši důkladnou péči.
Eva Soukup Wolf
Paní doktorka je jedna z nejlepších a nejmilejších s jakou jsem se kdy setkala.Je velmi ochotna jakýkoli zdravotní problém ihned řešit a vysvĕtlit a snaží se pomoci.Takových lékařu je velmi málo.Eva Soukup Wolf
Petra
Paní doktorka je úžasná! O pacienta má opravdu zájem, vyslechne, vše vysvětlí, je pečlivá a nic nezanedbá. K tomu je moc milá, lidská a chápavá.
Jiří Souček
S přístupem a péčí paní doktorky jsem velmi spokojený. Má vřelý a lidský přístup, vše dokáže laikovi vysvětlit. Od doby co navštěvuji paní dokorku, se již návštěv lékaře neobávám.
Marcela S.
Paní doktorka je jedním slovem skvělá! Nic nenechává náhodě, poradí a zajímá se. Příjemný nadstandard.
Váš účet byl odstraněn
Tohle pro mě při hledání lékaře byla v r. 2013 trefa do černého! Paní doktorka se zajímá jak o člověka, tak o daný problém, případně vám doporučí specialistu v oboru. Nehledě na to, když je fronta a vaše lékařka není zrovna volná, je možnost jít do vedlejších ordinací, kde je zrovna volno u jedné z kolegyň, přiznávám, nejdřív se mi do toho nechtělo - důvěra apod., ale nakonec jsem stihla "ozkoušet" většinu kolegyň pí. doktorky a odcházela jsem nadšená z ordinace, protože tohle společenství doktorek (Young co) jde absolutně příkladem ostatním lékařům, tady to šlape! Nesmím opomenout ani pochopení, když nejste zrovna při penězích a jste např. před výplatou , tak není důvod se stydět to zmínit, když vám předávají recepty a seznamy s léky, protože ani jedna z paní doktorek neměla problém seznam zúžit, samozřejmě ponechat léky momentálně pro stávající problém nejvíce důležité a nápomocné léčivo dopsat na papírek, kdyby se nemoc nelepšila a člověk už bude mít možnost si je zakoupit.
Jsem vděčná za existenci tohoto společenství a děkuji těmto stránkám, že sem paní doktorky díky nim našla!
Tomáš Bořil
Paní doktorka Konfrštová je skvělá. Je spoustu dobrých praktických lékařů, ale ona patří ke špičce. Má velký zájem, nic nepodcení, vše raději otestuje. A k tomu je navíc milá, ve věcech má pořádek, když jste objednaní, bere vás včas. Děkuji za pečlivý a osobní přístup.
Havelková Irena
Jsem pacientkou paní doktorky již několik let. Pokud hledáte lékařku laskavou a trpělivou, pro kterou je nejdůležitější pacientovi skutečně pomoci, pak budete na správném místě. Jelikož jsem letitý chronik, u kterého se občas zdá, že léčba vede odnikud nikam, dokážu výše uvedený přístup náležitě ocenit. Určitě bych neměnila. .
Josef N.
Velmi schopná lékařka. Odbornost, příjemné vystupování a lidskost. Paní doktorka řeší věci komplexně a hledá také příčinu problému. Konečně našla lékař na kterého se mohu spolehnout a věřit mu. Doporučuji
Akorát sestry by mohly být trochu vstřicnější, mají sice na starosti více ordinací, ale je-li mi zle, tak mě snad můžou spojit s paní doktorkou, abych se s ní domluvil co mám dělat, a ne mě odbývat, že to nejde, ať rozhodne lékař, kterýmu věřím, ne obavy sestry, jež se bojí propojit hovor k paní doktorce, která je v ordinaci, nevolám pro zábavu.
Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze