Zobrazit ostatní profily psychiatrů v okolíCeník
P. F.
Paní doktorka, ví co dělá. Postupně od akutních potíží jsme se dostaly na stav kdy mohu normálně žít.
Jana Vavrinova
Paní doktorka je velmi milá, příjemná, vstřícná k pacientovi. Neměnila bych. Mohu jen doporučit. Jana
JE TO TA NEJLEPSI DOKTORKA KTEROU JSEM KDY MELA VZDY DOBRE PORADI JE PECLIVA STAROSTLIVA STRASNE MOC MI POMOHLA JE MI DOBRE NA DUSI JSEM MOC RADA ZE PATRIM ZROVNA K NI VDECNA PACIENKA AN
Možná spíš reaguji na "hodnocení" přede mnou. Nevím, jestli obě chodíme k té stejné lékařce.Mám úplně opačnou zkušenost.Ochotná, milá, snaží se absolutně vyjít vstříc lidem, kteří jsou znevýhodněni psych. nemocí.Žádanky na krev dává pravidelně..Jsem spokojená.
--velmi solidní paní
Tina
Vzhledem k tomu, že se jedná o lékaře pro pacienty s psychickými onemocněními, je zde maximální neochota s pacientem komunikovat, podílet se na eventuelní komunikaci s jeho psychologem, což je jistě plus, pokud pacient sám terapii navštěvuje. Lékaři by se měli naučit spolupracovat. Neochota přijmout omluvu při zapomenuté zchůzce (člověku s psych. onemocněním se to přece může stát), odmítnutí vydat recept na další medikaci, to již zavání porušením Hypokratovy přísahy. Prakticky nikdy nebyl souhlas s léky předepsanými lékaři v léčebném ústavu po absolvování testů. Krevní testy povinné při lécích jako je lithium a jiné si musíte vysloveně vyprosit - s ironickou poznámkou, že toho chcete moc. Pokud jste na tom tak, že sami z domu nevyjdete, pouze s doprovodem, dočkáte se opět ironické poznámky, že doprovody zabírají v čekárně místo. Toto je stručný popist přístupu k pacientovi, nikoli hodnocení odborných znalostí. I když mě osobně záleží asi na tom prvním stejně jako na tom druhém. Bude ještě dlouho trvat, než si lékaři uvědomí, že jsme jejich klienti, kteří je platí. Další věcí je také to, že Mudr. Kertezsová nepracuje v ordinaci sama, takže některé komentáře se jí nemusí týkat. Bohužel ostatní lékaři zde vypsaní nejsou.
Petr
Paní doktorka má velmi pozitivní vztah ke svým pacientům a je na ní vidět,že ji práce baví.
Řekl bych též ,že je velmi pečlivá a šikovná.
Upravit nebo spravovat profilPsychiatři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Psychiatři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Psychiatři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze