Martina Dlužaninová
Výborný diagnostik, ochotný, empaticky. Doporučuji
vynikající
vynikající
Vždy mi vyjde vstříc, nic není problém. Vřele všem doporučuji!
Dr Dáňa je lékař na svém místě, chodí k němu celá moje rodina a jsme s jeho léčením všichni spokojeni. Poradí, vysvětlí co je pro nás dobré a většinou s úsměvem a pochopením. Jsme rádi, že k němu můžeme chodit, i když je pobyt v čekárně někdy dost dlouhý.
Naprosto skvělý pohodář a má smysl pro humor . Po odborné stránce č. 1.
Velice dobry lekar, vzdy poradi a pomuze. I s mymi zadami,kde si nikdo dalsi zatim nevedel rady.
Pro mě je to břídil, který vybírá prachy za nic(dvojsmyslný řečičky a přhlouplý fórky, to je jeho parketa) a který mi zanedbal zánět žaludku. Opravdu, když bolestivě a draze umřít tak k tomuto "lékaři" ano. Na to, že hrabe jako kur domácí, aby si mohl jezdit po výletech, jsem si po čase zvykl, naivně si myslíc, že nikdo jiný není. Ale tohle bylo i na mě moc, takže - nechtíc přijít o život, urychleně jsem změnil lékaře. A dneska lituju jen toho, že jsem to neudělal dřív.
Hodnocení bylo změněno na "Nedoporučuji". Důvod: Obsah komentáře neuvádí důvod nekompetentnosti lékaře.
Doktor Dáňa dělá čest lékařskému cechu.
Pan doktor možná dobrý, čekárna moc plná ( posledně jsem čekala 4 hodiny ), ale:
dnes jsem se vrátila z kontroly od lékaře, který mi prodloužil neschopenku do konce tohoto týdne s tím, že mi napsal vycházky od 10 - 12 a 14 - 18. O tyto vycházky jsem nežádala, byly mi "naordinovány" se slovy: "aby jsi potom nebyla unavená, tak se musíš trochu aklimatizovat". Poděkovala jsem panu doktorovi a sestra na mě vybafla, že za to, že mi vypsal vycházky si účtuje manipulační poplatek ve výši 100 Kč. Tento poplatek jsem tedy uhradila. Co jiného mi zbylo, ale je to normální? To že si účtují za "otevření dveří v jejich ordinaci" regulační poplatek 30 Kč, tak s tím jsem se už smířila...i s tím, že platím za léky a za recepty, ale s tímhle se člověk smiřuje hodně špatně. Má na to pan doktor právo? Sám mi tyto vycházky napsal a ani mě neinformoval o tom, že za ně zaplatím a to ještě ty vycházky ani nevyužiji vzhledem k tomu, jaké je venku počasí a vzhledem k tomu, že venku řádí samé epidemie a já jsem ráda, že jsem se jedné zbavila.
Odpověď předsedy Národní rady osob se zdravotním postižením ČR Václava Kráse:
postup lékaře byl špatný, je nesmysl, aby si účtoval 100,- Kč jako manipulační poplatek. Manipulační poplatek se platí například při preventivní prohlídce před cestou na rekondici, do lázní a podobně, případně vstupní prohlídka a podobně. Měla byste žádat o navrácení peněz, určení vycházky je v zásadě část léčebného postupu a určitě to není věc, která je nad rámec lékaře.
S pozdravem
Václav Krása
O TOM SI ČLOVĚK NEMŮŽE MYSLET NIC JINÉHO NEŽ..PODVOD
Marcela Dvořáková
Proč má stále plnou čekárnu? Protože je nejlepší!Moje 100% spokojenost řadu let.