Praktický lékař pro děti a dorost
Dolnoměcholupská 168, Praha

Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolí

N

Paní doktorka je skvělá. Mě léčila od mých 15 let a nyní se stará o mé dvě dcery. Je na ní vidět, že se o své malé pacienty opravdu zajímá a svoji práci dělá s láskou. Maminky zbytečně neděsí a vždy vše perfektně diagnostikuje. Antibiotika jsme od ní měli snad 2x, jinak se vše snaží řešit homeopatiky. A sestřičky si také nemohu vynachválit. Navíc se u ní vůbec nečeká.

K paní doktorce chodila s oběma svými dcerami, které dnes jsou již dospělé. Za celou tu dobu si na ní nemohu stěžovat. Lituji jen toho, že se úderem 19. let musely přehlásit.

Souhlasím se všemi komentáři, které jsou napsány výše. Také jsem velmi spokojená. Pochvalné komentáře jsou pravdivé.

Vstřícná, moudrá paní doktorka, nepodporuje zbytečně "panikaření" maminek :-), ale zároveň jistě nic nezanedbá. S dětmi to umí báječně. Člověk si u ní připadá jako člověk, ne jako žáček "na koberečku"... Snaží se vyhýbat podávání ATB, není-li to nezbytně nutné. Vlastní přístroj pro určení CRP z krve. Dobře se orientuje i v homeopatii. Jsem moc ráda, že k ní s dětmi mohu chodit.

Paní doktorka je velmi milá k dětem, vstřícná k rodičům a důsledná v péči. Co víc by si člověk mohl pro svoje dítě přát. Snad jen, aby na takovéto lékaře narazil vždy a všude :)

Ač mám na lékaře pro mou rodinu vysoké nároky, tak paní doktorka Herynková mé nároky splňuje, pediatra jsem ,,vybírala,, již v těhotenství a jsem velmi ráda, že jsem ,,ji našla,, . Ochotná, milá, spolehlivá, vždy ráda zodpoví veškeré otázky a pro nás ,,laiky,, vše srozumitelně vysvětlí . Pokud hledáte pediatra, kterého práce s dětmi baví , tak ona je zajisté jedním z nich.

důsledná, hodná, doporučuji !