Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Milan Linkesch
Chodím k MUDr. Helešicové už léta a nikdy jsem neměl pocit, že bych lékaře chtěl měnit. Vždy mi vyšla vstříc a zákroky byly profesionální. Dokonce i po té, co jsem se tam skoro 6 let neukázal a tím pádem musela ty zuby dávat do pořádku, Zachovala profesionální přístup a fakt, že jsem se na to vykašlal nijak nekomentovala a udělala svojí prácí - skvěle jako vždy. Z těch všech plomb, které mi dělala mi vypadla jediná a to po několika letech. Jsem naprosto spokojen a děkuji za její přístup i za práci sestřičky.
Paní doktorka je super a vždy se spolu pobavíme, má smysl pro humor a ne že ne. Co se týče jejího zubařského umu, jsem naprosto spokojen a dokonce má žena ,které nechtěla zubaře měnit, al kvůli cenám musela, si paní doktorku nemůže vynachválit a vždy ji ráda doporučí. Sestřička moc milá.
Vždy velká spokojenost.
Ela
Já mohu paní doktorku doporučit. Je pravda, že ne vždy je úplně milá a přívětivá, ale to jsme asi všichni. Každý má právo mít "svůj den". A s jistotou mohu potvrdit, že pokud mi řekne, že zákrok by neměl bolet, tak opravdu nebolí, nebo jen minimálně. Také patřím k těm pacientům, kteří se obávají zubaře a bohužel nejsem z těch šťastlivců co mají zuby bez chybičky.Spíše naopak.
katka
to já říci nemohu. Je pravda, že mám strach se zubařů - špatná zkušenost, ale paní doktorka mi nijak nepomáhá jej překonat. Při každé návštěvě mě vynadá, že se semnou musí prát a jestli to tak strašně bolí. ( a to mi vždy jen čistí kámen - jelikož zuby mám již 15 let bez kazu a jiných problémů.) Pokaždé působí dojmem, že je velmi unavená, přetáhlá a že jsem jen další kus masa na zubním křesle. Chybí mi trošku lidský přístup a pochopení. Jinak z hlediska odbornosti nemohu posoudi, protože jak říkám naštěstí mám zdravé zuby.
xx
jsem vždy spokojena při návštevách u této lékařky.chválím i sestřičku.x
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Zubaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně